Vancouver,BC - CUAET
-
В мене це план на майбуднє, якщо повернутись за рік, два не вийде. Університет там цікавть. Але поки тут науковий експірієнс зароблю.
-
Ооо мої вітання. Я була там два раза, відносно близько від нас якщо їхати з центру. Прикольний городок, але навіть не уявляю як там люди живуть у самого узбережжя🤪 Проїжжа частина вузька, зразу йде жд колія, перший поверх будинку з вулиці і нижні спускаються до води.
-
Доброго дня , чи бував хтось у місті Вікторія ? Бо ми дивимось що там також не погано і океан одразу близько
-
Знайшли житло в порт муді(
-
Дякую Звучить дуже осяжно
-
Где живете?
-
Соррі, багато читати, може вже не актуально, але ось наші витрати: Квартира Аренда 1925$ Страховка на квартиру 29$ Платимо тільки за світло ~30-50$ зараз, взимку буде десь 60-90$. Телефони 90х2=180$ Інтернет 90$ Продукти костко 1 раз на 3 тижні 400-600$ Овочі/фрукти раз на тиждень рівно по 100$ Додаткові витрати на продукти десь 100$ на тиждень. —- Наразі машину віддали, але платили десь по 50$ за бензин раз в тиждень, страховку не платили, але вона нам була б десь 250$. Додаткові витрати вже залежать від ситуацій:) нас двоє + кіт.
-
Доречі моде зтлсь живе в порт муді і моде поділитись враженнями
-
Там і морські котики кажуть часто тусуються😅
-
Знайшла фото До 13 бажано приїжати. Продають все. Креветки, купа свідої риби, краби їжаки ітд
-
Доречі в нас два місця вільно) може хтось хлче в келовну пт- пн?
-
Але будемо вдячні за рекомендаціі що нас відвідати) Може приват?
-
Ми з малим якому рік… нажаль(
-
Зараз подумаю...
-
О! Гарного відпочику. Чоловік та син в різних арендах човнів працюють. Буде цікаво, звертайтесь ))))