Vancouver,BC - CUAET
-
RBC i TD хтось відкривав рахунок? Як враження?
-
Дякую
-
BMO не сподобався ( в Келовні) перейшли на СIBC. BMO і кредитки не дав. Рахунок відкривається хвилин за 20.
-
Хто де відкривав рахунок? В якому банку? Де які умови для українців? Задоволені сервісом? Скільки по часу зайняло відкрити рахунок?
-
Full Basket Butcher ( хороший м’ясний Український магазин ) був там дуже класно . Інфу так залишив можливо цікаво комусь буде .
-
Це не моя особисто інформація, а з групи українців у Ванкувері в ФБ, висновок як я і думав, програма для тих, хто сильно будує, тому особливої користі від подаси заявки людьми з роботою не буде
-
UPD щодо фінансової допомоги від провінції. Щойно мені зателефонувала представителька міністерства с приводу нашої заявки. Сказала що ця допомога спрямована на людей с дуже низьким прибутком, не будуть давати усім як за федеральної програми. Дивляться кожного і перевіряють чи є якесь майно чи авто, скільки грошей на рахунку та чи є робота, проводять співбесіду з усіма членами родини. Сказали тому що в нас є гроші на рахунку (отримали $3000 кожний по федеральній фінансовій допомозі) та тому що в мого чоловіка є хоч і не постійна і малоприбуткова робота, і в мене також є короткостроковий контракт, то нам цю щомісячну допомогу поки що не дадуть. Але наша анкета буде активна і якщо сума на наших рахунках (рахують на сім‘ю а не на кожну людину окремо) буде нижча ніж $1000 і в нас не буде ніякого прибутку то тоді ми можемо розраховувати на фін допомогу. Бачила як люди писали що можна просто зняти усі гроші з рахунку і подаватись, але не раджу так робити, бо усе перевіряється не просто через систему, а розумні люди розглядають кожну заявку і якщо дали таки допомогу, звітувати і надсилати документи потрібно буде кожного місяця. Скажемо ви отримали допомогу у вересні, в перший тиждень жовтня треба буде надіслати усі документи знову і виписки із банку теж і якщо ваше фін становище покращиться з моменту отримання допомоги, то її можуть урізати або припинити зовсім. Сподіваюсь комусь стане в нагоді.
-
Всім дякую. Гарного вечора.
-
Тільки паспорт
-
Доброго вечора. Які розпечатки потрібно мати на руках? Які питають на погран контролі і дл посадки на рейс? Білет, вакцина, arrival can, віза вклеїна в паспорт? Щось ще потрібно? Страховку на перший місяць питають? Дякую
-
Дівчата підкажіть які вакансії ви для себе розглядали по роботі ?
-
В Options Community Services в рамках Newcomer Employment Program в липні будуть відбуватися онлайн заходи з найму на роботу. 20 липня компанія Fit Foods винайматиме Production Workers та 28 липня Home Care Assistance шукатиме Caregivers. За більш детальною інформацією, звертайтеся: [email protected].
-
Може бути, що вам не продадуть ліки просто так. Сходіть у найближчу walk-in клініку до лікаря. MSP покриває прийом. Якщо оформили bc pharma care то і ліки можливо будуть безкоштовно. Я ліки сама оплачувала, але з лікарем проблем не було. Всі привітні, професійні. Єдине що, дізнайтесь, можливо треба попередній запис, не завжди є "вікно" вільне.