Vancouver,BC - CUAET
-
Оо, дякую, спробую зателефонувати тоді
-
У меня месяц шло. Но вы можете позвонить на горячую линию уточнить статус. Я для знакомого так звонила, оказалось его карточка назад вернулась ( он адрес друзей указывал). Плюс вам по телефону могут дать номер вашей карты
-
exam тільки будемо здавати. Він від msp не залежить. Його навідь ще в Європі можна здавати.
-
По різному. Бажано, щоб у вас була робота чи гроші на рахунку (бажано канадському) ну і якийсь план дій, який ви впевнено зможете ррзповісти. Щоб було видно, що ви зможете оплачувати житло і не з'їдете через місяць-два.
-
А тяжко зняти житло якщо немає крилитної історії ?
-
Ви здавали medical exam без msp одразу?
-
Дякую))
-
.Ми подались через 3 тижні бо була затримка з пермітами. Лист нещодавно отримали, але вже до того я хадила з малою до волк ин клінік і ми були в базі. В листі вказано, що ми застраховпні десь з 3-го дня пвсля прильоту. Картки ще чекаємо.
-
Підскажіть,будь ласка, адресу де надають допомогу
-
Ніхто тут вже не шукає житло в бюджеті приблизно 1800-2000 студію чи однокімнатну 20 хв до даунтауна? Сьогодні бачили варік.
-
www2.gov.bc.ca/gov/content/family-social-supports/income-assistance/access-services#office
-
Ахахах, це точно))
-
Я думаю, що ми всі маємо звикнути до того, що тут треба дуже багато чого чекати, і для цього потрібно мати трохи більше терпіння
-
А де знаходиться центр?
-
Але я рекомендую подзвонити чи під'їхати до центру і вони вам допоможуть все зробити. Бо наразі мені ще невідомо жодної людини, яка отримала провінційну допомогу
-
Я теж по приїзду одразу подалася, кожного дня скриньку поштову перевіряю і нічого, живу в даунтауні тому досить дивно, що ще навіть листа не відіслали
-
Там насправді дуже просто подаватися на допомогу, потрібно лише заповнити анкету😄 А якщо серйозно, то потрібно буде показати, що ви шукаєте роботу, потрібно буде заповнити 1 папірець у вашому банку, де буде виписані всі ваші рахунки і їх баланси
-
Федеральну ми зробили
-
Перепрошую «провінційну допомогу»
-
Ми одразу як приїхали подали цю заяву, але очікували на лист 1-й десь 3 тижні, а самі картки пройшли десь через місяць. Я думаю, що це залежить від того де ви знаходитесь
17 Feb 2023, 02:01
2419/5364
11 May 2023, 20:50