Vancouver,BC - CUAET
-
скільки заплатили за аналіз крові та флюрографію? І чи довго чекали на прийом(маю на увазі,яка там щільність записів)?
-
Сьогодні були на медогляді у Dr. W. P. Ciszak Medical Services. Медогляду, як такого не було, черги немає, але сиділи довго. Все зайняло 1.5- 2 години десь. Жіночка адміністратор нас сфотографувала, оформила доки і взяла за це 80 cad :) Поверхом нижче здали кров і флюру. Всі кабінети окремо, оплата окремо. Картки приймають.
-
Пасибі
-
Я наприклад не заповнював бо маю працю від четвертого дню перебування в Канаді. Якби заповнював, відповів би як. Тому, може є більш свідомі в цьому люди, почекаємо на їх відповідь
-
Привіт всім. Питання щодо заповнення форми на довготривалу допомогу. Дійшла до пунку про проживання і просить "shelter verification form", проте помилка при її завантаженні, відповідно і заповнити не можу. Хто має її, надішліть в пп, будь ласка, або може якийсь аналог підійде по типу договору аренди або що. Буду вдячна за будь-яку інформацію)
-
Знайшов додаток для переказу грошей! Конвертує в долари, або євро. Перекидував на приватбанк євро, курс 36.1. Ось моя реферальне посилання. Можете скористатися, тоді і ви і я отримаємо 20$ і без комісії! Перекидує протягом кількох хвилин ✔️More of your hard earned money makes it home with competitive exchange rates and low fees. ✔️Every transfer is guaranteed to arrive as promised or they’ll refund your fees. ✔️My money and information is safe and secure 24/7. ✔️Using the Remitly app to send money is fast and easy, even as a bank deposit. Sign up using my link to get a $20 discount when you send $100 or more on your first transfer. Plus, pay zero fees on your first transfer. http://remit.ly/kk3ylr
-
Кому не важко хто знає як правильно заповнити допомогу від провінції ? В лс підкажіть
-
А є якийсь перелік лікарів чи тільки це ?
-
Можно записаться к русскоязычному врачу. Или проходить мед. экзамен со своим переводчиком, кем может быть член семьи или друг, кто знает хорошо английский. Можно и нанять переводчика, но тогда за это нужно платить. Если у врача нет своей выгоды в этом, то думаю без разницы кого вы приведёте, это не фиксируется на документе. Главное чтоб все друг-друга понимали и донесли верные данные.
-
Подскажите, пожалуйста, у нас один член семьи не знает английский. Мы записываемся к врачу на мед экзамен и он сказал, что для этого члена семьи нужен переводчик и дал его контакты. Типа так нужно по законодательству. Я так понимаю оплачиваем его мы. У всех так было??