Vancouver,BC - CUAET
-
Да в принципе можно, если люди подтянутся☺️
-
Слушаю?
-
Привіт , відгукніться будь ласка ті хто приїхав у Ванкувер по візі Фоіл лес.
-
Гарно дякую , Будемо спершу просити ЕТа
-
you can apply for eTA first, it does not matter
-
Дякую за відповідь . Будемо писати , бо розмовляти важко англійською Ми у заявці вказали що має громадянство ЄС але не додали паспорта Спішили, не розібралися і ось так вийшло Скажіть ще будь ласка , як ви вважаєте за краще .Спочатку відкрити ЕТА а потім писати у кризову , чи чекати коли закриють заявку а потім вже ЕТА.?
-
але перевірьте, щоб у вас точно було право перетнути кордон Нідерландів, що біометрія ще не закінчилася або іньші якісь документи.
-
7 годин взагалі не час ;)
-
Air Canada - мій recommandation 👌
-
чи купував би я ще раз такий переліт? 🤔 Якщо самому, без багажу та маючи час насолодитися подорожью - то так. 😀 Якщо з родиною та багажом, то краще б взяв дорожще, прямий по можливості та напряму у авіакомпанії. 👌 Бо в першому варіанті все одно ще немало доведеться витратити на трансфери, їжу, можливо отель та іньше.
-
але шукав через Google flight та aviasales так вдавалось знайти більш дешевші комбінаціі, які на kiwi не було. 🤫 Але Google потім все одно пропонував купити їх на kiwi по такій ж дешевшей ціні. 😎
-
купував через kiwi, два рази, жодних проблем з їх боку
-
гадаю більше питання не у продавці квітків, а саме у авіолініях. В мене був переліт Варшава - Ванкувер, через Париж та Монреаль. 🛫Rainer, 🛫Air Canada, 🛫Flair Airlines все було добре, особливо ціна 1500 zł.за все. + можливість по Парижу погуляти. але за 5 годин до виліту з Монреаля до Ванкувера. Flair Airlines просто скасував політ. Flair звісно запропонував іньші варіанти, і їх можно було одразу вибрати у аплікації kiwi. Як без доплати, так і з доплатою. Але треба було вибирати або ще з однією пересадкою у Внздорі, або наступного дня 😭
-
Всім привіт. Порадьте будь ласка сервіс з придбання авіаквитків, цікавить напрямок з Польщі до Ванкувера. Може хтось підскаже як правильніше купити квитки, щоб без підводних каменів? Наразі дивлюсь агригатори по типу kiwi і booking , але не впевнений , що це безпечно, якщо вибрати більш надійний польський Lot , то в них маршрут тілько на Торонто, а далі потрібно внутрішніми канадськими авіалініями до Ванкувера…
-
Давать советы в публичном форуме я могу только общего характера. У меня лицензия иммиграционного консультанта, и, поскольку у меня нет доступа к документам, я не владею полной информацией, мои комментарии носят исключительно ознакомительный характер. Мне очень не хочется вам это писать, но ситуация, в которой вы находитесь, сложная. Сокрытие или искажение фактов может быть истолковано как misrepresentation. IRCC имеет нулевую толерантность к misrepresentation, вольно или невольно вы ее совершили. Теоретически ситуация предоставления искажённых данных подходит под статью A40 (1) of the IRPA (a foreign national is inadmissible for misrepresentation), когда может быть получен отказ и вступит в силу 5-летний запрет на въезд в Канаду. Сейчас я сталкиваюсь в своей практике со случаями, когда люди подают информацию лишь бы получить визу, не задумываясь, что все последующие заявления должны будут включать эти же данные. Из общей практики могу сказать, что подобные ситуации очень трудно исправить в будущем. Из практики-девушка подавала на студенческую визу в Канаде уже после окончания учебного заведения в своей стране и не указала, что она работала во время учебы в течение 3 месяцев. Она получила студенческую визу, закончила университет в Канаде и подала на PR. В своих документах она указала свой опыт работы, который не был указан в документах 5 лет назад и получила письмо из IRCC с просьбой объяснить расхождение в данных в течение 7 календарных дней, иначе ее вышлют из страны за misrepresentation. В ее случае ей просто повезло, что в течение 7 дней она смогла получить и подать все документы, доказывающие ее временную работу в своей стране и документы из учебного заведения, показывающие то, что она брала последний курс, который преподавали в вечерние часы, то есть она могла работать днем последний семестр. Одновременно было приложено письмо со всеми объяснениями и ссылками. Все это затянуло рассмотрение на месяцы и в ее случае ей просто повезло, что иммиграционный офицер пошел ей навстречу. В вашем случае я не могу дать конкретный совет, я не знаю мотивов ваших действий и не имею доступа к документам, поэтому не хочу испортить вашу ситуацию. Если вы не будете обращаться к адвокату, то общий совет - попробовать позвонить на кризисную линию, объяснить, что вы, не владея языком, неверно истолковали письмо IRCC и спросить о ваших дальнейших действиях. Обращаю ваше внимание, что мой совет носит исключительно характер рекомендации и не является руководством к действию.
-
Дякую за змістовне пояснення! Ми у другій заявці не вказали що має паспорт ЕС.Виходить що ми приховали інформацію Підкажіть будь ласка як тепер грамотно написати у кризову форму 🙏 щоб закрили заявку. Щоб знову неналомати дров....Відкрити ЕТА і просити щоб закрили заявку ?Ми запутались .