Vancouver,BC - CUAET
-
Так, здав теоретичний екзамен в ICBC. Ніякого документу не просили, тільки українське водійське посвідчення, паспорт та ворк перміт. Кажуть, що дадуть повне посвідчення. Але залишити собі українське посвідчення не вийде, його заберуть, коли дадуть канадське. По BC Service Card з фото та версію, разом з водійським посвідченням - його роблять тільки резидентам чи канадцям. По екзамену: 50 питань. До 10-ти помилок. 45 хвилин на все. При тому, що в телефоні проходив майже всі тести на 100%, сьогодні зробив 9 помилок. Бо є питання, котрих не було в телефонному застосунку, і навіть, якщо питання схожі, то відповіді трохи відрізняються. Далі зробили швидкий тест на якість зору на спеціальному девайсі. Все. Зараз отримаю підтвердження і буду записуватись на практичний тест.
-
Як зробити запис на sin онлайн. Не на отримання а на чергу
-
Согласна полностью. Вся информация может быть легко проверена. Плюс, если вдруг в будущем вы захотите подаваться на иммиграцию, ваши данные уже поданы в CUAET application, вы не можете их менять. Если вы меняете, то должны объяснить расхождение в данных. В противном случае это может быть оценено как misrepresentation.
-
ну і якщо дивитися статистику, то скажу вам, величезний відсоток народу скористався можливістю, біль третини народу з апрувнутих заявок приїхало, це дуже багато як на мене, причому майже 9 тисяч землею, тобто зі Штатів приїхали на авто, теж досить багато
-
це досить велика цифра відмов, якщо хтось тільки планує подаватися, то це показник, що потрібно бути дуже уважним при заповнені заявок і звісно, НЕ ОБМАНЮВАТИ, сучасний світ прозорий, тим паче для країн G7, думаю що вся інфо між країнами обмінюється по людям
-
ну це ж явно не 150к заявок за останній тиждень, звісно відсоток порожніх, бракованих заявок, звісно відсоток людей з проблемами в північній Америці і ЄС, тому їх забракували, але все одно відмови є і їх багато
-
не можна сказати, що прям усім без проблем усе, якщо глянути офіційну статистику, то апрувнуто трішки меньше половини заявок www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/key-figures.html
-
нет, члены семей тоже имеют право вне зависимости от гражданства Who can apply Ukrainian nationals family members of Ukrainian nationals (can be any nationality)
-
ну вот в ситуации, когда у супругов гражданство разных стран и брак был в 3й стране-ему отказали, а проблем ни у кого до этого не было, они вообще ни разу не подавали на визу в Канаде.
-
Підтвержую , вчора був у аеропорті
-
Важно! С 1 июля в аэропорту Ванкувера больше нет представителей Красного Креста для обслуживания украинцев, прибывающих по программе CUAET. Вместо этого правительство провинции назначило агентство S.U.C.C.E.S.S для оказания помощи украинским новоприбывшим с первоначальным приемом, ориентацией и оценкой потребностей. It is located in the Voluntary Compliance (VC) room, the same room where the CBSA officers issue the Work Permit. Представители SUCCESS находятся той же комнате, где сотрудники CBSA выдают разрешение на работу.
-
я вам только что написала, что визы дали не всем и в каком случае это письмо было бы желательно