Ви читаєте сайт і це є один із вірних варіантів. Але потрібно враховувати що цей сайт для усіх мешканців БК, не тільки для новоприбулих Українців. Ми не маємо стільки прав тут як канадці і т.д. По нашій програмі надають безкоштовне страхування на 3 роки (MSP) і так як інших ID документів в нас немає, після проходження мед. екзамену (кінцевий етап візи, який спростили для українців з можливістю пройти вже по прибуттю в країну) приходить BCSC без фото. Мені так прийшло через місяць. А якщо хочеш користуватись цим для інших потреб - подавайтесь на BCID або здавайте на парава через ICBC.
Наскільки я зрозуміла із власного досвіду і з прочитаного завдяки вам. Щоб отримати ID з фото, потрібно подаватись на отримання самої BCID через ICBC і потім намагатись об‘єднати із уже отриманою BCSC без фото.
А можна так об’єднати водійські права і страхову.
У мого знайомого так і є, бо він канадець. Але я здавши на права запитала про об‘єднання з моєю BCSC і мені відмовили бо я маю лише візу на 3 роки, це навіть не PR. З PR об’єднувати уже можна.
Так, якщо ви мали права в Україні, ви здасте в Канаді ці екзамени підряд і матимете своє посвідчення і ID в одній картці без обмежень як водій. Я вдійських прав не мала, тому здавала теорію і отримала L, лише для ID. Але за суттю це все про одне і теж.
Я ділюсь своїм досвідом, так як бачу що людина не відрізняє одне від іншого. Я отримувала ці документи саме таким шляхом. Про це і була дискусія, так як ви не знаєте і самі не маєте цього документа. Якщо ви знаєте інші провірені вами способи - будь ласка, я нікого не переконую у правильності саме мого методу. Для інших кому потрібно, може бути корисно, що я сказала.
Якщо ви хочете доводити поцитатно хто тут верблюд, а хто ні, думаю краще направити цю енергію в добрі справи. Дякую.