Vancouver,BC - CUAET
-
Якось не зовсім так. У нас окремо дві картки. Одна ID та інша зі страховкою. Страховка працює з моменту нашого приїзду (так сказав працівник по телефону, картка довго не приходила, але страховка вже була активна, був її номер). При цьому ми ще не пройшли мед.комісію. Запис на кілька тижнів вперед.
-
Ви читаєте сайт і це є один із вірних варіантів. Але потрібно враховувати що цей сайт для усіх мешканців БК, не тільки для новоприбулих Українців. Ми не маємо стільки прав тут як канадці і т.д. По нашій програмі надають безкоштовне страхування на 3 роки (MSP) і так як інших ID документів в нас немає, після проходження мед. екзамену (кінцевий етап візи, який спростили для українців з можливістю пройти вже по прибуттю в країну) приходить BCSC без фото. Мені так прийшло через місяць. А якщо хочеш користуватись цим для інших потреб - подавайтесь на BCID або здавайте на парава через ICBC. Наскільки я зрозуміла із власного досвіду і з прочитаного завдяки вам. Щоб отримати ID з фото, потрібно подаватись на отримання самої BCID через ICBC і потім намагатись об‘єднати із уже отриманою BCSC без фото. А можна так об’єднати водійські права і страхову. У мого знайомого так і є, бо він канадець. Але я здавши на права запитала про об‘єднання з моєю BCSC і мені відмовили бо я маю лише візу на 3 роки, це навіть не PR. З PR об’єднувати уже можна. Так, якщо ви мали права в Україні, ви здасте в Канаді ці екзамени підряд і матимете своє посвідчення і ID в одній картці без обмежень як водій. Я вдійських прав не мала, тому здавала теорію і отримала L, лише для ID. Але за суттю це все про одне і теж. Я ділюсь своїм досвідом, так як бачу що людина не відрізняє одне від іншого. Я отримувала ці документи саме таким шляхом. Про це і була дискусія, так як ви не знаєте і самі не маєте цього документа. Якщо ви знаєте інші провірені вами способи - будь ласка, я нікого не переконую у правильності саме мого методу. Для інших кому потрібно, може бути корисно, що я сказала. Якщо ви хочете доводити поцитатно хто тут верблюд, а хто ні, думаю краще направити цю енергію в добрі справи. Дякую.
-
ви на неї подаєтесь після проходження мед екзамену по прибуттю в Канаду Я подавався одразу після прильоту, медогляд не проходив ще, Я не чула щоб її можна було робити з фото Писав вище, що є три вида картки. ICBC до цього не має жодного відношення Якщо на медичне страхування подаємось через вебсайт, то саму картку робимо як раз у ICBC Driving Licensing Office. (ICBC це компанія котра займається від водійських посвідчень, до авто страхування, таке наше розширене МРЕО (але ми в МРЕО довідки про несудимість також робили) Ось офіційна інформація: Visit an ICBC driver licensing office and confirm you're a B.C. resident They'll take your photo Your Photo BC Services Card will be sent to you in the mail BC Service card це рівнозначна альтернатива BCID. (a BC Services card as an alternative to a BCID) -> A BC Services Card is government-issued ID. You can use it at places that ask for photo ID to verify your identity or age. For example, when opening a bank account. Я знаю усі радять краще здати на водійські права теорію, якщо в Україні навіть теж не мали прав. Нам все одно потрібно здавати теорія і водіння, різниця тілько в тому, що нам дають одразу "повне" посвідчення без необхідності іздити з "L" чи "N" поміткою Якщо канадці або PR то вони об’єднують BCSC ( страховку) і водійські права, для зручності Дайте пруф про канадців? На сайті про це нічого не сказано
-
BCSC це є ваша медична страховка, ви на неї подаєтесь після проходження мед екзамену по прибуттю в Канаду. Я не чула щоб її можна було робити з фото. ICBC до цього не має жодного відношення, більше того, наскільки я розумію це приватна компанія із страхування авто із правом надавати водійські ліцензії. Тобто до держ органів вони не мають великого відношення особливо до медицини. Тобто логічно що вам відмовили. BCID робиться уже за їх внутрішнім запитом, ви можете почитати на їх сайті або особисто у них . Це потрібно бо є як внутрішній паспорт в Британській Колумбії і це саме та карточка з фото і з даними місця проживання, яку всі запитують, навіть для членства в Коско. Я знаю усі радять краще здати на водійські права теорію, якщо в Україні навіть теж не мали прав. Там є можливість здати російською, за українську не знаю. І підсля успішної здачі отримаєте таку ж картку візуально. З фото і адресою, яку можете використовувати як внутрішній ID. Коштує це 25 CAD і ваших зусиль. Якщо канадці або PR то вони об’єднують BCSC ( страховку) і водійські права, для зручності. Мені сказали, так як тільки віза, то не зможуть об‘єднати. Тобто отримала страховку, а зараз чекаю на права. І це буде два різних документи. Права зможу використовувати як ID, а BCSC лише як страховка.
-
теж про це подумав, що ніяких пунктів про CUAET немає, може вони через свою базу самі пробивають
-
прикол в тому, що хотілі зробити BCSC з фото, пішли для того в ICBC, вони сказали, що не роблять service cards, лише BCID i Driver License, якась штука трохи дивна, можлио це просто людський фактор