Vancouver,BC - CUAET
-
Личный совет, планируйте прилёт на первые числа или последние числа месяца. Найти жильё (за небольшие деньги) будет трудно. Если вы готовы отваливать 3к+ в месяц, проблем не будет, в противном случае рекомендую заручится хотябы выпиской с банковского аккаунта или историей пополнения зарплатной карты, чтобы показать вашу платёжеспособность. При съёме бейсмента или студии - они как правило часть жилого дома с хозяевами, эта информация является обязательной
-
Це вона, напевно, так у Вас в контактах записана. В акаунті інший нікнейм, скоріш за все
-
Нет такой Сашуни в чате. Или она по другому записана, а вы не знаете
-
Доброго дня, я не можу знайти її, хотіла би запитати в неї
-
Моя дочка прилетіла до Ванкувера 5 червня. Тимчасове житло знайшла через волонтерів. Але шукала заздалегідь, напевно, днів за десять. Подробиці можете в неї розпитати. Вона є в цій групі - "Сашуня". Бо я в Україні і не можу конкретнішу інформацію надати. Успіхів Вам!
-
Вам тут ніхто нічого не винен, тому уся допомога - це бонус, саме так ми про прильоту думали, для нас це працювало
-
Червоний хрест має небагато місць, тому не факт що будуть саме для вас, також вони іноді надають картки з маленьким балансом для придбання їжі в перший час, все залежить від вашої поточної ситуації, краще все заздалегідь розпланувати для себе, ніж сподіватися на бонус по прильоту
-
Яка саме допомога вам потрібна? Два місяці тому волонтери з червоного хреста були. Давали тимчасову сім-карту, яку треба активувати в даунтауні, інколи (дуже рідко) допомогали з тимчасовим житлом, трансфером з аеропорту. Але що там зараз і що буде конкретно в день вашого прильоту ніхто не знає. Тому краще розраховувати на себе. Волонтери то як приємний бонус. Може бути, а може ні.