Vancouver,BC - CUAET
-
Трохи про запізнившийся чомодан :)
-
Запінив:)
-
Провінційні імміграційні програми BC: www.welcomebc.ca/Immigrate-to-B-C/About-The-BC-PNP
-
www.welcomebc.ca/Immigrate-to-B-C/About-The-BC-PNP
-
Дякую. Це шукати на їх сайті, я так розумію?
-
Є федеральна програма Express Entry(досить високий прохідний бал на сьогодні, тому варто одразу порахуватися) і провінційні програми, для BC це BC PNP, читайте які варіанти для яких професій, там своя внутрішня кухня
-
Почитайте про BC PNP
-
Так, а може в когось і нема три роки? Так довго чекати. Тому в кого є інфо про програми, буду вдячна за інфо
-
Роботу вже знайшли завідомо, летимо підготовлені
-
Спочатку роботу знайдіть:) що всі на то PR летять? Три роки є.
-
Доброго часу))) Підкажіть будь ласка за яким посиланням можна дізнатись про діючі програми на отримання PR, збираємось у січні бути у Ванкувері та почати підготовку на отримання. Дякую за інфо)😁
-
Доброго дня, все залежить від того, по якій програмі ви збираєтеся отримувати. Якщо провінційні, їх багато. Є також федеральна Express Entry. Основні фактори можете подивитися в калькуляторі на Express Entry.
-
Добрий день ,підскажіть, будь ласка, скільки потрібно часу, і які умови на отримання ПР в Британській Колумбії
-
Ну я лікаря-жінку з Індії і не рекомендувала, як Ви можете бачити вище… Тому, дякую за відгук, будемо всі знати 🙌
-
До лікар жінки з індіі, йти не рекомендую. Мало того що до роботи ціна була озвучена одна, а по факту вийшло в два рази дорожче. + зуб почав боліти, звернулась до лікарки вона переробила, але результата воно не дало. Робота було зроблена неякісно. Вкрай не рекомендую сюди йти
-
www.greenlinedental.com А ось цій клініці буду робити антирекламу завжди, і не втомлюся. Реставрувала там також, частину пломби, і вона протрималася менше місяця. Пофіксити це діло лікар відмовився. Про вартість роботи і матеріалів промовчу
-
Дякую за допомогу !
-
g.co/kgs/VTtBNn Лікар українець, Max Bondarenko. Якщо сам не зможе зробити(якщо терміново, то у нього дуже щільний графік), ви записуйтесь все-рівно до іншого лікаря, він має допомогти на місці. Наскільки знаю, сам лікар зараз у відпустці.
-
Мені потрібно поставити пломбу в здоровому зубі , бо випала маленька пломба і тепер відкритий нерв , але зуб здоровий
-
Життя тебе вже покидало трохи, так? 😄
17 Feb 2023, 02:01
305/5364
11 May 2023, 20:50