Vancouver,BC - CUAET
-
Спасибо за внимание 🙏 я знаю, что если дети однополые, а у нас 2 мальчика, то пойдет 2 бедрум, проблема, что местности не знаем, какой район, чтоб школа норм, там же по рейтингам школы, работу я найду, думаю быстро.. Слышала северный ванкувер норм, или какая зона, мы не зотим центр, так как естественно там дорого, нам бы поспокойней но и чтоб не далеко была школа и т. Д.
-
На третий день прибывания в Канаде я вечером написала по объявлениям, мне ответили, договорилась о просмотрах и на следующий день сняла. Всё зависит от вашего уровня английского и вашей предприимчивости. С двумя детьми вам надо снимать 3 бедрум. Поэтому бюджет должен быть выше, чем вы пишите. Здесь следят за тем чтобы у детей была отдельная спальня. Счёт в банке можете открыть как прилетите, SIN для этого не нужен, положите деньги. Можно позже принести в банк SIN. Главное, чтобы было что ложить)) У меня хозяйка не требовала справку с работы и кредитной истории. Если у вас плохой английский, не работаете и двое деток, то почти нереально найти жильё!
-
Я вже в усіх групах 😁, шукаю кругом
-
Ви в якому районі живете, може підскажете теж 🙏
-
Успіхів вам!буду дуже рада бути з вами на зв*язку
-
Так, про ціни знаю що дорогі, не підскажете як знайти сімю, ми теж не хочемо нікого "напрягати" на довгий час, але зразу квартира не реально зняти, я так розумію
-
Я не шукаю, великі запроси, мала на увазі шоб хороша школа поблизу, і центр геть не надіюся..
-
А реально там користуватись перекладачем ? Якщо не все зрозумієш ?
-
Ви вже себе направляєте в неправильну сторону. Все реально, залежить від місця, ріелтора і вашої поведінки на огляді квартири. Перший час шукайте собі житло в сім’ї чи отелі. Потім беріть місяць-два на пошук житла. Всі знайдуть. Але будьте готові к високим цінам!
-
Скажіть що опитують при отриманні ворк перміт і чи є якийсь волонтер що підкаже у Ванкувері ?
-
Будемо дуже вдячні!
-
Бо якби ми з чоловіком, не так страшо, а з малими дітьми, то вде зовсім по іншому, не перебєшся десь, як кажуть..
-
Взагалі, ми прилитимо і без sin та рахунку з банку не можливо буде зняти, на це потрібно хоч декілька днів, щоб знайти кв потрібно пару тинів(це якщо дуууже повезе), якщо ти поза межами Канади, не реально арендувати, короче головняк 😴 підскажіть зі своєї практики "куаетчани" 💖