Vancouver,BC - CUAET
-
Не підкажу ціну, бо сама не знаю. Прийняли за допомогою спонсорства, але це поки що до закінчення року. Далі будуть приймати рішення щодо наступного року.
-
Мої успіхи читання за сьогодні. Задавайте собі цілі читання в Apple Books: books.apple.com/reading-goals
-
Я рейтинги не дивилася. Зараз віддала в приватну, бо знаю людину яка там працює і відгуки. Діти дуже задоволені, особлива старша, підліток. Якщо доведеться повертатися в державну, теж знаю, що все ще залежить від вчителя, у якого буде дитина.
-
Мої поки що в приватній школі до кінця року. Але я подавала заявки і на державні також. Заявка подається через спеціальний відділ у school district. Швидко обробили і погодили. За садочки не знаю, але з минулого досвіду друзів знаю, що то ще той квест знайти вільні місця.
-
Я там
-
Дуже корисно було послухати за ліки , дякую )
-
Ну і мазі і тд., «похідна» аптечка в повному складі
-
В мене вийшло провезти все. І знеболююче, і від температури. Побоялася везти корм для кота, взяла тільки на два прийоми, але і його навіть не перевіряли(хоча в усіх пабліках залякували, що будуть перевіряти всі чемодани)… Щодо трави,- також думаю, таку можна.
-
Хто знає які ліки дозволено перевозити, а що заборонено і чи можна везти наші трави типу звіробій, або солодка?