Vancouver,BC - CUAET
-
А как по рейтингам школы норм в Коквилтаме? А то на сайте смотрю и плакать хочется 🤦♀️
-
Мої поки що в приватній школі до кінця року. Але я подавала заявки і на державні також. Заявка подається через спеціальний відділ у school district. Швидко обробили і погодили. За садочки не знаю, але з минулого досвіду друзів знаю, що то ще той квест знайти вільні місця.
-
Если вы там уже в Коквилтаме и у вас есть дети) Напишите устроили в садик или в школу?
-
Я там
-
Ми там собираемся жить😎
-
Доброго дня Є тут люди які проживають в районі Коквітлем?
-
Добрый день) кто подскажет по чартерным рейсам до Ванкувера?
-
Это не мое сообщение, скопировала с другой группы😎
-
Всем привет! Есть ли тут девочки из Виктории, ВС? Есть предложение по работе в магазине женской одежды Кто заинтересован- пишите
-
Дуже корисно було послухати за ліки , дякую )
-
У нас также вообще ничего не проверяли , лекарств несколько кг привезли
-
Ну і мазі і тд., «похідна» аптечка в повному складі
-
В мене вийшло провезти все. І знеболююче, і від температури. Побоялася везти корм для кота, взяла тільки на два прийоми, але і його навіть не перевіряли(хоча в усіх пабліках залякували, що будуть перевіряти всі чемодани)… Щодо трави,- також думаю, таку можна.
-
Трави навряд за ліки рахуються. Везли аптечку з відпустки з антибіотиками, мазями, вітамінами і т.п. Запитань не було. Офіційно, можна взяти ліки для індивідуального використання з розрахунку на 90 днів, не більше.
-
Хто знає які ліки дозволено перевозити, а що заборонено і чи можна везти наші трави типу звіробій, або солодка?
-
Ми записувались. Але черга жива і людей небагато. В даунтауні)
-
Во всяком случае в дантауне )
-
Ок ок
-
Без записи )
-
Я имею в виду, без записи
17 Feb 2023, 02:01
3454/5364
11 May 2023, 20:50