Vancouver,BC - CUAET
-
Моя робота теж загалом передбачає тільки наявність гарного портфоліо і мови. Але місцеві сказали, що тут, щоб мати дійсно нормальну роботу варто пройти хоча б додаткові місцеві курси чи Канадійську сертифікацію. Для креативних професій мені це звучить трішки дико. Але кажуть, що без зв'язків і місцевої освіти, тут інакше просто ігнорять резюме. (*це стосується виключно кваліфікованої роботи) Подивимось. Поки пробую без сертифікації розсилати.
-
У нас у всіх складеться 😉
-
О, круто! Тут розвинена ця індустрія, все складеться)
-
Я відео монтажер)
-
Яка у вас сфера, якщо це не надто особисте запитання?
-
Про перекваліфікацію не знаю, бо мені це не актуально)
-
Взагалі, на їх сайті написано, що вони навіть пропонують навчання, перекваліфікацію, сертифікацію для тих, хто має не актуальну професію. Можливо це дійсно якщо є тільки пр.
-
Ну мене записали, але я вже маю резюме і вмію писати кавер летерс, тому не знаю, не підключалась)
-
Воркшоп хоча б був ок? )
-
Я ходила, тому і розказую, що саме вони дають)
-
Мені казали, що вони подають нескінченні job application і мають доступ до своєї бази роботодавців. І що типу, це платна послуга, але вона зараз безкоштовна для українців. Знову ж таки, я не знаю 100%, ще не ходила.
-
В воркбс запитують тільки ворк перміт і сін. Вони не шукають вам роботу. Можуть дати посилання на сайти для пошуку роботи, чи записати на воркшоп, щоб ви послухали, як скласти резюме чи кавер летер написати. Далі - самі
-
*гайд в приват скинула. Напрягає, коли група 140 людей, а активних менше 20) сорі
-
Ну я не знала к кому - сама поумничала 😂
-
Спасибо
-
Также сегодня подала аппликации на прохождение теста по английскому , что бы потом учится
-
Я зараз скину гайд, який волонтери дали. І, якщо що, в WorkBC мають вам безкоштовно допомогти з пошуком роботи. Я ще не перевіряла, не всі доки на руках, але так анонсували.
-
Ещё откорректирую немного, несколько слов не правильные и уровень моего английского
-
Ви сама робили?
-
В WorkBC ?
17 Feb 2023, 02:01
3764/5364
11 May 2023, 20:50