Vancouver,BC - CUAET
-
у них є прям окремий швидкий курс з підготовки до ISTQB, в Україні весь курс на 6 міс до 1кCAD, тут думаю, мінімум 1k CAD на місяць буде
-
я би вам порадив вчитися не у Вані, бу тут значно дорожче, а онлайн в Укрїні, за бажання отримати міжнародний сертифікат ISTQB, а з цим вже йти працювати на канадійські або американські компанії, з українських якісних можу порадити qalight.ua/ вони реально круті і дають якісні знання, вчитися тут на місці мабуть варто йти в якийсь коледж, якщо є така можливість, це вам дасть додаткові бали при подальшій міграційній історіх
-
Ребята , привет! Возможно ли выучиться на тестировщика в Канаде за месяцев 6-8 , до уровня , чтобы устроиться на работу с оплатой порядка 20 кад? Если на данный момент являешься обычным пользователем компьютера. Если возможно посоветуйте уч заведение, возможно онлайн? Знаю в штатах школа Портнова есть . Может что то похожее в Канаде. Не кидайте помидорами) Спасибо!
-
И я тестировщик
-
Ребята , всем привет ! У кого есть опыт отсидки) на карантине по прилету в Канаду, поделитесь пожалуйста. Или может ссылку киньте , где почитать? Подходит для карантина отель , квартира , дом? Я так понимаю , главное требование не выходить на улицу 14 суток? Если в отеле жить , с ними договариваешься за ранее о принадлежностях для уборки веник и т.д? Если в квартире , доме куда мусор девать? То что мы , когда из аэропорта добираемся , контактируем с окружающими , это как? Сорри за столько вопросов! Спасибо!
-
19 травня у приміщенні української бібліотеки відбудеться зустріч представників державних сервісів з учасниками програми для переселенців при фонді HELP US HELP UKRAINE. __________________________________________ Під час зустрічі ви можете скористатись наступними послугами: * Service Canada – отримання SIN та інформація щодо федеральних програм. * ICBC – інформація щодо отримання водійських прав, тестів та ID картки. * Service BC – допомога з аплікацією MSP (державне медичне страхування) та інша інформація про релевантні державні програми. * Fraser Health - клініка вакцинації ___________________________________________ Під час зустрічі будуть присутні волонтери - перекладачі. РЕЄСТРАЦІЯ ПРИЙМАЄТЬСЯ ДО 16 ТРАВНЯ. forms.gle/8Lsaf432W3xhVzhw6 Кількість місць обмежена. Необхідні документи: - Паспорт - Дозвіл на роботу (Work Permit) - Адреса проживання (при можливості документ)