Vancouver,BC - CUAET
-
Так, зрозумів! Думаю, що на початку тижня і в середині дня краще за все має вийти 😅 Дякую Вам! 🤝
-
Может кто-то посоветовать относительно недорогие районы в Ванкувере или суррей
-
Начеб-то вони повинні бути там з 11.30 до опівночі.
-
kijiji.ca, craigslist, Facebook marketplace. Але. Не завжди те, що є на сайті ще є в наявності. Можна дзвонити в управляючу компанію (телефон часто є на сайті майже кожної будівлі) і питати, чи є щось. Поки що у нас найефективнішим виявилось ходити по району, шукати написи vacant і дзвонити. Житло не завжди викладають онлайн, бо заявок у них і так купа. З бюджетного є capreit. Але нас ріелтор "продинамила", бо в той день забрали останню в тому районі, де ми хотіли)
-
Кстати, а как Вы оформили? Получили сразу всё?
-
Я смотрел рейсы. Один прибывает после 10 часов вечера. Я уже решил, что не буду брать билеты на него. Думаю переночевать в Монреале, а утром вылет. Прибытие в 11 часов утра. Думаю, должен застать хоть когда-нибудь 😅 Да и Ворк Пермит оформить...
-
Група хоч і не велика, але досить корисна! Дуже дякую, що не мовчали і щиро поділилися!
-
Дякую Вам! А могли б сказати, о котрій годині Ви прилетіли? Щоб хоча б приблизно розраховувати...
-
Буду надеяться, что к нашему приезду раскачаются и можно будет воспользоваться их услугами 😅
-
Буду вдячний Вам )
-
It isn’t cherry it is going to be kind of plum
-
Yes exactly
-
😍 yesss
-
Yesil erik😚