Vancouver,BC - CUAET
-
Ви ж всі тут такі зайняті)
-
Може мені поговорити хочеться?
-
то сідай і степ бай степ відповідай на питання, в залежності від того, що покажеш, воно тобі все порахує підтверджувати буде потрібно, якщо спитає податкова, при заповнені декларації непотрібно
-
там потрібно підтверджувати прихід у вигляді інвойсу чи чого такого? Чи вони "на слово" вірять?
-
й одразу біля нас от ремонти роблять. Але я щось туди не зміг додзвонитися. Вони по вихідним open houses влаштовують
-
Там ще є квартири)
-
Бліна, заздрю....
-
воно = житло
-
Тому воно тут в ту ж ціну, але то все нові будинки
-
В нас друзі от 2го березня прилітають, зняли за 1950 квартиру в абсолютно новому домі. З залом, кінозалом, барбекю зоною і всьо такое
-
Я повільна)))
-
В нас є чудова кавоварка, приїздіть в госиі :) латте, капучіно. Ми дивились житло в Ленглі, але там дорожче навіть ніж в Сюррей, хоча далі від Вана.
-
@KittyKed не щими мене сильно))
-
там є і сидроварня, і, якщо нічого не плутаю, навіть, заклад з власним джином
-
як відрізала
-
Досить вже тут спамити, у нас є окремий чат 😅
-
Ось сама сторінка www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/get-financial-assistance.html#step2
-
Тут наче все просто srv217.services.gc.ca/ihst4/resx.Client/IRCC.CUAET.UkrainianPayment/Financial_Assistance_Application_Reference_Guide-_20220613_-_Ukrainian_-_Final.pdf
-
Доброго дня, спільното. Ми з сім'єю прибули до Вікторії 18го лютого. Зараз маємо sin та банківський рахунок. Чи може нас хтось проконсультувати на рахунок як і де заповнити заявку на виплату допомоги (3 та 1.5 тис)? Можливо ще якісь виплати чи допомога на дітей? Буду вдячний за відповідь
-
Дякую. Чи я правильно розумію, що кожен має подавати окремо? Тобто, ми сім'я з 2 дорослих та 2 дітей. Рахунок поки що маю лише я, проживаємо ще пару днів на готелі. Чи я можу всю сім'ю: дружину і 2 дітей подати від своєї заявки? Чи дружина подає кремо на себе і дітей?
17 Feb 2023, 02:01
Post 5023 of 5364
11 May 2023, 20:50