Vancouver,BC - CUAET
-
Привіт , чи відомо до коли ще будуть приймати заявки на візу cuaet? Бо я чула що ця програма діє до кінця березня і потім вже нових заявок не прийматимуть
-
офіційно програму запущено на рік, ближче до кінця або зачинять, або подовжать, новин немає
-
Дякую
-
Сдается ( 2 марта ) 2 bedroom, первый этаж (не подвал) в частном доме. Частично меблирована, не темная, попадает много дневного света. Есть доступ к интернету. Burnaby, Oxford St. Отличный семейный район. Рядом: несколько школ, супермаркет, магазины, кафе, овощной рынок, парк, большая библиотека, бассейн, футбольные, баскетбольные, теннисные площадки, озеро, горы. Удобная транспортная развязка в 5 минутах от дома. Цена: 2300 Хозяин дома ищет семью из 3 человек максимум. Но если ему предложить немного больше, то возможно согласится и на 4х если вас больше Здесь вы можете посмотреть фотографии дома vancouver.craigslist.org/bnc/apa/d/burnaby-corner-ground-level-bed/7587158788.html Я не посредник. Поэтому дополнительной оплаты никакой не будет. Мы здесь снимали, сейчас переезжаем в другую страну Но нам нужно сдать до 2го марта. Поэтому если вы прилетаете позже то это не вариант Есть еще два матраца king size. Продаем по 700 за матрац. На сайте цена 1900 за матрац. Только выберите там правильный размер www.sleepcountry.ca/beautyrest-renewal-laguna-mattress/product/82222M
-
А є тут хтось з сюрея, у кого є гарна англійська і досвід роботи секретарем та бажано якесь уявлення про роботу з клієнтами в медицині? Є пропозиція роботи
-
Добрый день ! 👋 Ищу информацию по поводу работы вахтовым методом на севере Канады 🇨🇦 Смотрел видео на ютуб , там описывалась вакансия на которую якобы принимают Украинцев , суть работы заключалась бурении отверстий под сейсмо датчики . К сожалению авторы ролика на связь не выходят. Буду благодарен любой информации) Всем добра !🌈
-
я відправляла дуже багато запросів, ніразу такого не по пошуку 1br. Так відповідали тільки по запиту на кімнату, в кімнату ніхто не хоче брати 2х
-
Leonid Bagriy-Shakhmatov: Друзі, підкажіть бюджетний лоукост, ми маємо сьогодні з Торонто до Ванкуверу Вчора прилетіли до Торонто, щоби оформити документи На жаль, у Торонто волонтери нічим нам не допомогли. Сьогодні маємо прямувати до Ванкуверу. Дуже потрібний дешевий лоукост Дуже потрібно будь яке житло на перші декілька діб, недалеко від Ванкуверу або Вікторії Ми родина три дорослих та дитина 1,5 р.
-
fb.me/e/11aNM4TmZ
-
Можливо комусь буде цікаво
-
Дорого))))