Vancouver,BC - CUAET
-
Дякую, у Ванкувері здається є дві точки де можна записатися. Можете дати контакти цього дядька?
-
Дякую
-
Я живу в сусідньому містечку від Ванкувера. Як було тут, я просто взяв курс місцевого інструктора. Дві години на її авто. Вона показала мені маршрут, яким буду їхати на екзамені. Подивилась як їзджу, обов'язково при кожному маневрі потрібно робити "shoulder check". Так от якщо ви впевнений водій, вам має вистачити 1-2 години. Якщо ви визначилися в якому районі будете здавати тест, в тому ж районі шукайте школу, як мені пояснювали, вони мають знати маршрути тесту і покатають вас по ньому.
-
І ще цікавить, по цих автошколах прочитав що вони перед екзаменом проводять практику, ну якщо брати пакет який це включає практика+авто на екзамен. То вони проводять практику в той самий день екзамену чи день або більше до екзамену? Бо не зрозумів цього пояснене на їхніх сайтах «практика перед екзаменом»
-
Так вчора і робив, майже всіх передивився, можливо хтось якоюсь школо кортстувався і був задоволений? І чи є інструктори україномовні щоб пояснили доступно?
-
Майже будь яка автошкола, просто читайте відгуки у Гугл мапа. Розумію, що це не те, чого очікували, але варіант робочий!)
-
Якщо можна у Ванкувері.
-
Привіт всім. Хтось може підказати інструктора який проведе практику road test і дасть авто на екзамен?
-
Привіт усім! Можливо серед Вас хтось знає сертифікованого в Канаді українського ветеринара? Буду вдячна за будь-які контакти 🙏
-
Привітулі👋 Завтра буде ось такий івент: facebook.com/events/s/ukrainian-identity-volunteer-a/490983496254558/ А після нього посиденьки з кавуном (опціонально) на честь Херсона. Всі деталі отуто: t.me/ukrvanchat Хто скучив, приходьте. Будемо святкувати 🍉🎉
-
ще один важливий момент, що walk-in можуть працювати не весь день і не будь-який день, отже urgent care center - важлива частина комплексу, при тому не потрібні якісь додаткові документи чи забов'язання, отже якщо у вас критична ситуація, то це гарний вибір, звісно, з кашлем або опіком на пальця туди бажано не ходити