Vancouver,BC - CUAET
-
І ще цікавить, по цих автошколах прочитав що вони перед екзаменом проводять практику, ну якщо брати пакет який це включає практика+авто на екзамен. То вони проводять практику в той самий день екзамену чи день або більше до екзамену? Бо не зрозумів цього пояснене на їхніх сайтах «практика перед екзаменом»
-
Так вчора і робив, майже всіх передивився, можливо хтось якоюсь школо кортстувався і був задоволений? І чи є інструктори україномовні щоб пояснили доступно?
-
Майже будь яка автошкола, просто читайте відгуки у Гугл мапа. Розумію, що це не те, чого очікували, але варіант робочий!)
-
Якщо можна у Ванкувері.
-
Привіт всім. Хтось може підказати інструктора який проведе практику road test і дасть авто на екзамен?
-
Привіт усім! Можливо серед Вас хтось знає сертифікованого в Канаді українського ветеринара? Буду вдячна за будь-які контакти 🙏
-
Привітулі👋 Завтра буде ось такий івент: facebook.com/events/s/ukrainian-identity-volunteer-a/490983496254558/ А після нього посиденьки з кавуном (опціонально) на честь Херсона. Всі деталі отуто: t.me/ukrvanchat Хто скучив, приходьте. Будемо святкувати 🍉🎉
-
ще один важливий момент, що walk-in можуть працювати не весь день і не будь-який день, отже urgent care center - важлива частина комплексу, при тому не потрібні якісь додаткові документи чи забов'язання, отже якщо у вас критична ситуація, то це гарний вибір, звісно, з кашлем або опіком на пальця туди бажано не ходити
-
Сьогодні вперше відвідали walk-in клініку біля нас (Ленглі). Прийшли, записалися. Трохи почекали в черзі. Поговорили с лікарем. Він каже, що з нього починаються все подальші процеси у вигляди спеціализованих лікарів та додаткових аналізів. Первичний огляд він може зробити під час першого прийому, а вже далі піти по кейсу (якщо він є). Записали на УЗД, на рецепції сказали, що вони відправляють запрос та десь через 3-5 тижнів мають нам подзвонити з інформацією про запис. Якщо айфон є, то рекомендую поставити додаток, аби записуватись до walk-in лікарів онлайн, є навіть опція онлайн консультації: apps.apple.com/app/id1475689291 В нас немає сімейного лікаря.
-
В Україні можна сказати, що місяць це довго) А тут за місяць, вони можливо лише тільки ваш конверт відкрили😅
-
www2.gov.bc.ca/gov/content/health/health-drug-coverage/msp/bc-residents
-
Киньте в мене ссилкою , ну не жалнічайте
-
хотя, с учетом, что была федеральная помощь... То, как будет, так уж и будет. Я, как имеющая опыт госслужащего, отношусь с пониманием к другим госслужащим. Знаю каково на кучу запитів відповідати