Vancouver,BC - CUAET
-
Так. Рівень від 4 чи 5 дає право на PR це 1 зі складових. Я тут в місті де є одна офіційна організація організація, яка проводить таке оцінювання. Я там пройшла попередній тест в мене все 7, читання -8. Мені сказали, пробачте на Ваш рівень в нас курсів немає. Видали бумажку там прописані мої 7 та 8 правда від руки та штампик тієї організації. Я на PR не готуюсь і не претендую, думала там курси кращі. Може якщо курси там пройти скртифікат трохи іншого варіанту видають. Знайомі пока вчаться.
-
Так
-
Какая цель, прдтянуть английский или получить официальную бумажку с уррвнем языка? Можно отдельно поучится где-то, но платно. А потом опять у LiNC пройти тест на уровень. У них вроде нк то, чтобы год. Обычно эти курсы только ради бумажки для PR
-
Шукаю віддалену роботу дизайнера-конструктора корпусних меблів www.canva.com/design/DAFRNUt-Qz0/FxuTJY-T6IMGD40HVGiRqw/view?utm_content=DAFRNUt-Qz0&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=publishsharelink
-
-
попит народжує пропозицію. Відроджує, я б сказала.
-
Мабуть це якось періодично. Ось в Едмонтон теж пишуть що поновлюють продовження паспортів. edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi
-
Не подовжують більше паспорти в Канаді, а нові роблять. В моїх дітей також до 23. Але ми прилитіли по фойл лесс, тож мульті візу ще не ставили. Паспорти замовила в серпні, отримала в кінці жовтня
-
Але дивлюсь, що деякі посилання на ньому не робочі. Дуже дивно 😶
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi
-
Закордонний паспорт? Наче на сайті консульства зазначено що є такі паспортні послуги. Якось дивно, це ж одне з основних завдань консульства.