Vancouver,BC - CUAET
-
Вітаю шановні! Чи вірно я розумію, скільки часу можна залишатися у Канаді, якщо у дітей (5 та 9 років) віза та паспорт до червня 2023, то це і є границний термін перебування? А щоб його продовжити, то вже у Канаді потрібно отпримати новий паспорт через консульство та вже на нього подати нову заявку на візу для дітей? Підкажіть будласка, дякую!
-
Я имела в виду, что с вас при расчёте снимают налогонеоблагаемый минимум
-
На сайте CRA есть payroll calculator Вы можете проверить
-
У вас один налог в paystub, обычно deductions EI, CPP и tax Низкий процент по всей видимости из за невысокой суммы к оплате
-
Підскажіть будь ласка, прийшла зарплати, федерельний налог є, а провінційного не має? Чому так? Та і федеральний налог наче має бути 15%, а в мене 11%.
-
Так, але якщо це літак з Європи, він не може бути внутрішнім. Бо приймає міжнародні рейси?!
-
Я про це і сказав, плюс аеропорт виглядає внутрішнім, а це означає, що прикордонників там немає, отже і ВП немає кому видавати
-
Можливо це пов'язано з тим, що на внутрішньому рейсі, вас ніхто не буде перевіряти
-
Взагалі, коли ми летіли у травні, казали, що обов'язково робити ворк перміт у першому аєропорту.
-
Аеропрот цього містечка точно міжнародний? якщо ні, то ворк перміт робіть у першому аеропроту прильоту
-
Work permit - в аеропорту прильоту Sin - Service Canada www.google.com/maps/place/Service+Canada+Centre/@53.9071055,-122.7406974,13.79z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0xeef46540dbc8e07d!8m2!3d53.9163821!4d-122.7474943 BCID driver license - ICBC www.google.com/maps/search/icbc/@53.9072138,-122.790507,12z/data=!3m1!4b1 коротко: ТАК, можете
-
Всім привіт, може хтось підкаже будь ласка, чи можна зробити всі регістри в Prince George, BC (work permit, SIN ітд.) і отримати необхідні документи, якщо це буде перше місто в Канаді куди ти прилітаєш. Чи в Британській Колумбії тільки це можна зробити в Ванкувері? Дякую.
-
Чи знає хтось, чи є у ванкувері або поряд, окуліст який розуміє українську або російську?
-
Дякую!
-
Доброго дня! підкажіть де ви робили цифрові фотки щоб податись на грінку? вдома не получається (тіні і тд)