Vancouver,BC - CUAET
-
Я вас понимаю, иногда вопрос стоит нужно ли менять врача. Просто специалист в любом случае принимает по референсу, ну или можно попытаться обратиться в частные клиники. Их немного, нужно смотреть, если есть ваш специалист, но это дорого.
-
Спробуйте звернутися сюди.
-
пропити курс антибіотиків просто так, це немаленький стрес для організму, особливо якщо є питання... Це ж не ромашковий чай, що не зашкодить для профілактики) Проте все одно дякую!
-
Направление к специалисту даёт семейный доктор. Если не помогут антибиотики, тогда можете просить консультацию специалиста. Первичный осмотр всегда делает семейный доктор.
-
Ще мені розповіли, що якщо у вас було направлення до вузького спеціаліста (геніколога, невролога і т.п) ви можете в тому ж році назначити ще 1 зустріч безпосередньо через рецепцію того закладу, де лікар працює, без направлення від сімейного лікаря або Walk in Clinic
-
Коли вмираєш тут все начебто швидко. Друг сина якось впав зі сходів на коліна. Його сім'я нікуди не зверталась. Ми наступного дня поаезли його вже саме в лікарню. Бо коліна це таке непередбачуване. Його там оглянули, тріщин ніде нічого не було. Я 25 разів повторювала, що потрібен X-ray бо з колінами ніколи не знаєш, що може статися. Зробили там x-ray. Але направили його якомусь спортивоному лікареві, який передзвонив десь за 2 дні, назначив зустріч наступного дня. Це теж такий не особо ургентний випадок.
-
Має сенс, дякую
-
walk in - зайти просто без попереднього запису, жива черга
-
І підскажіть, що таке "Волк ін"?!
-
За такий час можна вмерти мені здається...
-
В моєї доньки по дорозі сюди в Польщі була тріщина черепа, тиждень до вильоту були в госпіталі в травні. Тут в Келовні, десь наприкінці чераня звернулись в Волк ін щодо направлення до невролога. Нас направили до Вакуверу, бо тут неврологів нема. Ось на тому тижні подзвонили з Ванкуверу, що 7 листопада в нас буде консультація за телефоном.
-
Це вчора, Уїслер
-
В нас теж Big White в 40 км. Там мабуть вже краса, ще не була. Тільки скіпаси придбали
-
Потрібно наполегливо просити направлення. Ще дехто звертається з виглядом, що прям сильні болі зі сльозами і т.п., але я таке не підтримую. Ще йдіть до лікаря скажіть, що дуже все хвилює і дуже ввічливо попросіть направлення.
-
Отправлено из Viber: www.viber.com/invite/8befc54765190e9106318df1b49521312c5c160a347431a917ad7b58ce4abe34/1