Vancouver,BC - CUAET
-
Дякую
-
Ви можете написати листа лікарю, чи прийшли вже результати. Якщо чогось бракувати він відповість.
-
Дізнавсь про це коли поїхав уже. Дякую.
-
Ну так запитайте на місці, чому так. Кров брали на 2 проби, в 1 пробірку. Але можливо, в них там щось не склалось з однією, буває.
-
Хто здав медичний екзамен? Мають брати одну чи дві пробірки крові? В мене взяли одну, а у дівчини 2, не розумію чому так.
-
Marhaba homies🙌😉
-
Так, всі. Але вже не дуже пам'ятаю, що там було.
-
Та мабуть усі:)
-
Добрий вечір , хто заповнював заявку на MSP , відгукніться будь ласка, є декілька запитань. Дякую
-
Програма для підлітків 14-16 років, які зацікавлені у Web Design. Українці, які прибули за програмою CUAET теж можуть приймати участь.
-
Подзвоніть їм та запитайте чи то вони
-
Просто адреса лікарні не така в листу, як там де ми створювали запис.
-
Ми от наче дуже безпечно розповсюджуємо наші дані, але вже почали піддзвонювати скамери на телефон.
-
Ви ж все одно до приватної клініки йдете
-
Ніщо не може бути безпечним, але ми таке теж робили.
-
Підскажіть будь ласка, я записався на прийом на медичний екзамен через сайт, мені написали на почту, сказали, щоб я скинув номер медичної страховки, адресу, і фото паспорта. На скільки це безпечно надсилати такі дані? Так і має бути?
-
Боже, как хорошо, что я успела именно сделать новые детям. А мне тут говорили, "куда ты спешишь". Паспорта до осени 23. В августе успела податься. На этой неделе пришли.
-
это жесть конечно.зачем это сделано... не понятно
-
Постановление кабмина , теперь продлить паспорт или вклеить ребенка можно только в Украине .
-
22 октября появилась информация на сайте консульства в Єдмонтоне, что продлить паспорт больше нельзя? получается что дети тех родителей, которые имеют сроки по паспортам имеют теперь большой гемморой
17 Feb 2023, 02:01
788/5364
11 May 2023, 20:50