Vancouver,BC - CUAET
-
Ви хочете зняти обмеження на роботу? Тоді потрібно знімати обмеження через IRCC account подавати
-
как и предполагалось возмещение по медикал экзам будет через отправки чеков. официальная инфо
-
Здравствуйте здал медикал екзамен две недели назад, как забрать свой полный ворк пермит?
-
ми коли брали, квитки випали по 270$ з Барселону до Ванкуверу. Наступного дня вони вже були по 400, й так далі
-
Шукайте під інкогніто на агрегаторах, потім заходьте на офіційні сайти, перевіряйте і одразу беріть
-
1 грудня за 600$ нормальна ціна
-
З Варшави
-
Ось дивіться з Амстердаму є: www.kiwi.com/en/search/results/europe/vancouver-british-columbia-canada/anytime/no-return?bags=1.1-
-
Ми летіли з Барселони Westjet в нас вийшло ну дуже дешево, але ми зловили коли тільки рейси зʼявилися в продажу
-
А вам звідки?
-
я летіла😂 але писати треба дуууже швидко бо за 2 хвилини місць немає
-
були люди з Польщі, але вони точно не летіли у БК
-
я никого не встречал кто бы по ним летел
-
летите люфтганзой и не морочьте себе голову. на бесплатные билеты надо ждать розыгрыша
-
Доброго вечора,будь ласка,підскажіть якою авіакомпанією летіти найдешевше і чи надаються ще безплатні білети
-
Консультація завжди безкоштовна
-
Зазвичай якщо вас цікавить якесь татуювання яке ви хочете зробити то це потрібно обговорити саме з майстром або на консультації або в особистих повідомленнях , бо це завжди індивідуально)
-
Поділитесь?:)
-
В студії де я буду працювати , так
-
Ви вже знаєте які тут ціни на тату?
17 Feb 2023, 02:01
834/5364
11 May 2023, 20:50