Vancouver,BC - CUAET
-
Вітаю, на власному досвіді, можу лише сказати, що точно не варто відкривати в BMO банку, і по якості покриття не буду рекомендувати Rogers!(хоча кажуть що тут просто покриття не фонтан)
-
Можливо, когось цікавить безкоштовний тренінг з опрацювання психологічної травми для новоприбулих жінок/дівчат-підлітків чи тих, хто переживає вікарну травму. Тренінг проводять сертифіковані психотерапевти англійською мовою з перекладом на українську. Відбудеться в Ричмонді 5 і 6 листопада. Реєстрація обов'язкова (посилання на форму через qr- код).
-
Спасибі
-
Хто відправляв посилки Ванкувер-Краків? Відгукніться прошу в ПП. Маю кілька запитань.
-
Дякую
-
А чому просто маниграм не зробити, або риа
-
Добрий вечір. Я робила через застосунок wise. wise.com/ca/ переказ робила через застосунок на телефоні. Заповнення інформації досить просте та інтуїтивне. Звісно беруть свою комісію - проказують скільки знімуть перед переказом. Переказ собі робила з дебетової картки TD на Приват. Конвертацію по попередньому курсу одразу показують. Курс перед переказом поточний висвічується. Сам переказ зайняв 5 хв часу. Переводила неодноразово і на інші банки.
-
Добрий вечір , підкажіть через що ви відправляєте гроші в Україну ? Де кращий курс ?
-
Так, якщо Ви з ним знайомі, можете і спілкуватись і навчити. Йому ж, думаю, тільки розмовна потрібна. Я б спробувала, але не філолог і не в Ванкувері.
-
Іноземний легіон говорить англійською, у нього з цим проблем не буде, а мову з часом можна підтягнути