Vancouver,BC - CUAET
-
Я зараз спілкуюсь з людьми з різних країн в speaking club, в основному це люди з південної Америки. Дуже схожа ситуація в Україні з корупцією, відсутністю нормальних соціальних умов для розвитку. В Канаді чомусь відчувається все набагато комфортніше. Я реально не хвилююсь про власну безпеку коли виходжу ввечері чи вночі на вулицю.
-
Особиста думка і спостереження:))
-
Інколи люди недостатньо шукають інформацію про країну і це я кажу не тільки про українців, а й тих хто приїхали сюди отримавши постійне резиденство.
-
Це само собою за нормальних умов. Але інколи деякі люди важко рзпізнають свої бажання, особливо коли все життя звелося до нуля. Також, багато хто їде з зависокими очікуваннями від Канади.
-
І взагалі, моя особиста думка, що в Канаду потрібно їхати з певним баченням бо якщо приїхати з метою бо просто легко отримати візу, то буде дуже тяжко. Не завжди буде бажання і мотивація потім пробувати свої сили і досягати певних вершин.
-
Або англійська і друзі, в яких можна зупинитися на місяць два:) З професіями тут в кожного різний шлях може бути, навіть при однакових даних при в'їзді в країну.