Vancouver,BC - CUAET
-
Медичне обстеження для українців. Записалися до лікаря два тижні тому. www.immigrationmedical.ca Suite 460, 1144 Burrard Street Vancouver, BC, Canada Tel: 604-682-5291 160$ за двох за лікаря 140$ аналізів крові 190$ за рентген поруч із тим доктором, але можна під‘їхати за 3 км і зробити дешевше. Об 11 приїхали, у першій вже були вільні.
-
Доброго дня. Не можу найти по пошуку в групі де саме заповнювати MSP ? Буду вдячна якщо в когось є лінк під рукою. Гарного дея
-
У зв'язку зі спекою порекомендую вам мережу магазинів морозива earnesticecream.com/ Це не реклама, у нас в НосШор стоять туди черги до пізньої ночи, наче в супер крутий нічний клуб чи ресторан, саме тому і ми вирішили зайти скуштувати, ціни не дешеві, але морозиво смачне, смаки унікальни, рекомендую UPD: є і веганські варіанти морозива, якщо комусь актуально
-
В аеропорту є організація SUCCESS яка допомогає
-
Чому немає? Мені надали готель на неділю ,поки я не знайшла житло
-
-
Здравствуйте, я ищу дом для аренды, не могли бы вы поделиться своим опытом в Ванкувере, какова была ваша арендная плата? я должен платить за 6 месяцев или можно будет ежемесячно?
-
swift нам виписували від руки, коли ми попросили
-
Доброго дня. Хтось знає як дізнатися Transit and bank code та swifr/btc code рахунок відкритий в CIBC банку? Дякую
-
Добрый день! Подскажите где не дорого можно пройти мед комиссию? Знаю, что уже писали в группе, не могу найти.
-
Доброго дня! Хтось робив переклад українського свідотства про народження і атестата для школи? Якщо робили то де?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи можливо десь зробити собаці вакцинацію від сказу саме Nobivac? Телефонувала в деякі вет клініки - пропонують інші марки. Дякую
-
Ну і справді, дуже залежить, яка освіта( магістр, бакалавр), вік, рівень англійської, теперішня робота, ітд
-
Але ми як не рахували всеожно виходить в середньому два, два з половиною роки