Vancouver,BC - CUAET
-
Добрый день. Как из Украины перевести деньги в Канаду, чтобы иметь возможность сделать покупку крупную, машину например? Поделитесь своим опытом.
-
Спасибо!
-
за доктора cash, аналізи та x-ray карткою. Все на одному поверсі
-
Dr. Kim Liew's office. The price for Ukrainian under CUAET is as follows. Age 0-10 $100 (Dr's exam fee) ; Age 11-14 $185 ( Dr's exam fee + X-ray); Age 15 and up $285 ( Dr's exam fee + X-ray and Lab)
-
А можно контакт Ирины? Интересуюсь тоже, как правильно податься
-
Правда да?? 😁 Ну я не утверждаю, но так слышала, спасибо
-
це круто, canada.ca - по сути найвища інстанція, отже всі ці поради в чатах стають офіційною рекомендацією від держави! Тож не варто витрачати більше за 1/3 від кредитного ліміту
-
Доброго ранку! Він (чоловік) прилетів по програмі, а жінка як з ним також получила. По прильоту получили ПР))) Дитинку родили тут, що втоматично став громадянином! Вам допоже з вибором програм і всяких питань Iryna 🥰 Вона фахівець в цьому і з великим стажем! Я сама буду звертатись, але трішки пізніше!
-
Всім привіт! Хто з новоприбулих зупинявся в Ramada Hotel Richmond кімната 208, до 18 липня, напишіть мені, я знайшла особисту річ.
-
Здравствуйте, а где проходили?
-
Я живу в Канаде с 1999 года, поэтому меня удивило ваше сообщение. Но я нашла, кстати, ему подтверждение, спасибо за сообщение. Речь идет о 35%, когда нужно улучшить кредитную историю и поднять ваш credit score. А это ссылка на источник www.canada.ca/en/financial-consumer-agency/services/credit-reports-score/improve-credit-score.html
-
Много инфы по этому вопросу в ютубе, люди которые живут в Канаде не первый год, советуют так, это совет, чтоб хорошая история кредитная была..
-
Сколько стоит вино в среднем?
-
Откуда такая цифра- 35%? не 30, не 40, а именно 35? поделитесь, пожалуйста, информацией
-
Вчора був там у друзів, вони живуть в районі кампусу в новому будинку. Навколо все в деревах і тихо. Дуже якісний новий будинок. Парковка, кладовка, мийка авто, спортзал - 1700 саd за 1 bedroom Друг дуже задоволений Як на мене гарне місце, трохи далеко від центру Ванкувера, але якщо вам не принципово жити близько до міста, то це хороший варіант
-
Больше 35% не использовать