Vancouver,BC - CUAET
-
Нет такой Сашуни в чате. Или она по другому записана, а вы не знаете
-
Доброго дня, я не можу знайти її, хотіла би запитати в неї
-
Моя дочка прилетіла до Ванкувера 5 червня. Тимчасове житло знайшла через волонтерів. Але шукала заздалегідь, напевно, днів за десять. Подробиці можете в неї розпитати. Вона є в цій групі - "Сашуня". Бо я в Україні і не можу конкретнішу інформацію надати. Успіхів Вам!
-
Вам тут ніхто нічого не винен, тому уся допомога - це бонус, саме так ми про прильоту думали, для нас це працювало
-
Червоний хрест має небагато місць, тому не факт що будуть саме для вас, також вони іноді надають картки з маленьким балансом для придбання їжі в перший час, все залежить від вашої поточної ситуації, краще все заздалегідь розпланувати для себе, ніж сподіватися на бонус по прильоту
-
Яка саме допомога вам потрібна? Два місяці тому волонтери з червоного хреста були. Давали тимчасову сім-карту, яку треба активувати в даунтауні, інколи (дуже рідко) допомогали з тимчасовим житлом, трансфером з аеропорту. Але що там зараз і що буде конкретно в день вашого прильоту ніхто не знає. Тому краще розраховувати на себе. Волонтери то як приємний бонус. Може бути, а може ні.
-
Сегодня проходила мед экзамен - я и двое детей 17 и 3 года За посещение врача : - старше 14 лет - 100$ - младше 14 лет - 80$ Врач только даёт направление на сдачу крови и рентген и это все в одном здании (для детей не требуется) , осмотра нет вообще, Сдача крови - 70$ Рентген - 60$ goo.gl/maps/H3yZMFWYmccQW8Xm7
-
Я проходила в Ричмонде, по 100 долларов за прием доктора (просили только наличкой) фактически только выписали направления на анализ крови и рентген. Это была китайка с ужасным английским. Через дорогу была лаборатория, где задала по этим направлениям кровь и рентген. Выше фотка расценок и условий для детей.
-
А давайте в цій групі будемо намагатися бути коректними і добрими один до одного?! Повірте, так набагато краще жити, тим паче зараз 🙏👍
-
Народ, сегодня была на удивительном ужине у одной доктора наук в области медицины. Она руководит работой прекрасной команды. В академической среде очень много грантов, где можно найти научную оплачиваемую работу. Просила меня обратиться к тем, кто в Канаде. Возможно медики, которые не могут сразу приступить к профессиональной практике, могут принять участие в научных работах. Или к то с каким-либо Phd. Кому что-то такое может быть интересно, пишите в приват. Будем что-то думать. Правда женщинам у нее в команде отдается предпочтение. Но у нее есть другие коллеги, она готова помогать.