Vancouver,BC - CUAET
-
такой мы иужа закачивали, толькоине помню как, тлже на 2 фото делили или нет. Он же просит фото Сертификатов 1-й и второй вакцинации. А в дие он 1 на полную вакцинацию.
-
Я разделила сертификат из Дії на 2 фото. 1 - часть с qr, 2- информация под кодом.
-
Це арендоване, але у друзів. Знаю, що авто виставлене на продаж)
-
Доречі моя тітка теж організувала допомогу для новоприбулих українців Шановні новоприбулі Українці. Ви можете приїхати в Українську Православну Церкву м. Суррей за гуманітарною допомогою. Ми зібрали для вас (нові та вживані речі для дорослих і дітей, взуття, постільне, косерви, іграшки, памперси, кухонні речі) . Ми будемо відчинені для вас за слідуючим графіком. В суботуз 12.30 дня до 2.30 дня В середу з 10.00 ранку до 12.00дня Ukrainian Orthodox Church of St. Mary 10765—135A St., Surrey, BC З повагою. Українці Ванкувера
-
Ви знаєте, що якісь позиції, від 200 CAD здається, техніка там наприклад, можно користуватись, а потім, коли щось не так здавати в Костко і забирати гроші ( всі чи частину) ще недозрозуміла.
-
Эту проблему решают наши друзья, как я поняла с их слов при подачи заявки cuaet мы что то некорректно ввели. И теперь это можно исправить онлайн ( сайт не работает) либо заполнить анкету и отправить почтой. Мы выбрали второй вариант. Ждать ответ до 2х недель
-
Можна номер?
-
Также ошибка была, звоните на гарячую линию, вам помогут
-
І підкажіть : якщо ти пробуєш подати документи на дитину (і вибираєш пункт apply for dependant minor)чи треба окремо себе подавати?
-
Можливо в когось виникало
-
Подавали документи на дитину і виникла така проблема