Vancouver,BC - CUAET
-
Отправлено из Viber: www.viber.com/invite/8befc54765190e9106318df1b49521312c5c160a347431a917ad7b58ce4abe34/1
-
Нарешті! Мій улюблений релакс
-
Дякую, може бути як варіант!!!
-
Я цікавився, мені сказали 25$ доба
-
Мої вітання! Можливо хтось має можливість допомогти порадою або дією. На різдвяні свята покидаю провінцію. Живу не у Ванкувері. Хотілося би знайти місце, де можна було б лишити авто, щоб не платити всі гроші світу за парковку, але і щоб по приїзду, можна було сісти і поїхати на ній назад. Можливо хтось може порадити щось, або у вас буде місце перед будинком чи поруч? Я не прошу її охороняти, буде досить, що з неї не знімуть колеса(це умовно, бо колеса там такі собі😅) в будь якому випадку, я буду вдячний за пораду, або допомогу!!! Всім гарного дня!
-
Спам
-
З плюсів супер сильна діаспора. І ще класні «тусовки» вони схожі на наше весілля) таке в селі) з музикою українською і варениками. От це справді кайф) і дуже багато розваг для українців. Мафія по п’ятницях, більярди ітд… завжди є чим зайнятись
-
Як казав Кличко: «Сніг не морда, його не начистиш»
-
А як вам почищені дороги?))
-
Давайте н будемо за неї забувати😅😅😅😅
-
Ну і фішка Вінніпегу…
-
Все прекрасно в вініпезі, тільки пару днів тому в центральній бібліотеці два підлітки закололи чоловіка… А кожна третя машмна з побитим вікном. Тому що в центрі в будь якій частині центру , навіть попри дорогу з ліхтарями розбивають автівки. Ми обійшлись «переляком» нашу просто обригали