Vancouver,BC - CUAET
-
Розкажу як я роблю для сина. Продовжила паспорт, подала заявку на отримання visitor record. До цього у нього був study permit. Вже отримала підтвердження, що схвалено. Чекаю на пошту. В грудні збираюся летіти в Едмонтон і подавати на новий паспорт. І потім коли він буде готовий буду знову пробувати подавати заявку, щоб вклеїти візу в паспорт, щоб можливо було виїхати за межі Канади і потім повернутися.
-
Я знаходила Таунхаус поряд коквітлана, 3 бедрум за 2500, тому відносно дешевше
-
Ну оренда дешевша вона є, Вле відносно. Двохкімнатна нормальна 1600-1700. Ресторани такі самі ціни як у нас, навіть дорожче ніж напииклад в кресен біч, бензин трооохи дешевше, продукти- те саме костко, єдиний «плюс» що тут економиш бо не дуже є на що гроші витрачати і взагалі лінь виходити з дому.
-
Аналогічно Обходжу десятою дорогою) Ще жодного не зустріла адекватного
-
Не люблю їх
-
Реально, клоуни Та ці китайці на кожному кроці залишають про себе думку) У мене на днях на роботі одні ледве не побилися за каву, вже збиралися поліцію викликати 😅
-
А без жартів, ту дійсно небезпечно, холодно, ніякої архітектури і дуууже нудно
-
Бомжі
-
Сістер ін ло машину обригали 😅😅😅
-
А ще тут прям в люьому районі весь час якесь «шоу» Нещодавно китайці кидались конусами на Заправці в працівника, бо поломаний автомат не заправив їх машмну)))
-
Ми як раз сьогодні з дівчиною думали за переїзд) почитаю їй) дякую вам, бо не дуже хочеться у Манітобу.
-
Так, в мен Азіза міні серцевий напад 😅😅😅
-
Все Ок) це дійсно смішно)))
-
Два різних дня😅😅😅😅