Vancouver,BC - CUAET
-
Вони не повинні цього робити - українці мають право звертатися до воркБС та приймати участь у програмах навчання і все інше
-
Офтоп. Комусь відмовляв районний WorkBC у реєстрації під приводом: ми допомагаємо тільки тим, у кого є permanent residence or citizenship. Типу з open work permit не хочуть реєструвати і направляють в недержавну, волонтерську контору, де ніхто не відповідає на дзвінки. У когось таке було?
-
Я ходив в WorkBC Langley, вони мене прийняли. Ми поговорили, жіночка перевірила резюме та cover letter. Дала кілька рекомедацій що робити. По роботі сказала, що якщо влаштовує робота на складі чи заводі, то вакансіʼ є буквально "на завтра". По іншим, тим паче "творчім" вакансіям треба вже самостійно. Є якісь там семінари та вебінари, але туди не дивився
-
Ну тому так, я гадаю, що ти просто попала на спецаліста "не спеціаліста", спробуй ще раз але до іншого та маніпулюй інформацією де вказано, ща українцям мають надаватися додаткові послуги. І так, роботу вони можуть запронувати далеко від тією, якою ти хочешь займатися. На графічних дезайнерів тут конкурс по 100 чоловік на місце, особливо якщо нормальна компанія + ще кількасот людей зі всього світу накидують свої резюме 🙂
-
Це з тієї серії як ми отримували кредитну картку. Три рази ходили, три різних менеджера з нами говорили, і тільки третій взагалі сказав, що ми як нʼюкамери можемо зробити собі secured credit cards, а ті що попередні два взагалі не відстрелювали чи можна таке зробити:)
-
Вони не мають права. Повинні прийняти всіх хто приїхав по CUAET. Можуть відмовити тільки якщо це не їх catchment area.
-
Післязавтра відповім, якраз прилітають друзі,- буде свіжа інфо. Але,наче, не перевіряють.
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста контакты украинского нотариуса в Ванкувере.