Vancouver,BC - CUAET
-
Можливо хтось може допомогти з роботою поряд із Сюррей? Можливо хтось знає де можна влаштуватись без знання англійської?
-
Не знаю как с переводами, но работает револют спокойно.
-
нормально идет с interac на приват?
-
ктото успешно пользовался Wise
-
маю на увазі з Революта 10к CAD і відправити на канадський рахунок
-
Всем привет) Отзовитесь пожалуйста те кто работает в BC по 3411 Dental assistants.. 🙏
-
всім привіт. треба поміняти злоті на CAD. курс в канторі 3,74 на Revolut 3,65. думаю взяти з собою 3-4 тисячі готівки а решту поміняти на революті і перекинути на уже канадський банківський рахунок. що думаєте про це? чи можуть бути якісь трабли з цим
-
Запрошуємо Вас приєднатися до онлайн-семінару «COVID-19 UPDATES FOR UKRAINIANS», який відбудеться 14 жовтня о 18:30 (Ванкувер, Британська Колумбія). Ви дізнаєтесь про: ✅ Англійські фрази про симптоми COVID ✅Рекомендації Міністерства охорони здоров'я та заходи захисту від COVID ✅ Реєстрація на вакцинацію ✅ Що робити, якщо Ви підозрюєте у себе COVID ✅ Корисні ресурси про COVID та вакцини 🖍Реєстрація за посиланням: forms.office.com/r/K9PPL2hefb Посилання на доступ до Zoom -зустрічі буде надіслано після реєстрації. 🟣 Підписуйся на наш телеграм канал щоб бути на зв'язку, в курсі новин та оновлень проекту! t.me/covid19projectforUKR
-
Дякую☺️
-
Доброго дня , підскажіть будь ласка як краще пройти мед огляд в Україні перед прильотом чи вже в Канаді, якщо в Україні то можна будь ласка якісь контакти хто робив🙏🏻
-
Скиньте пожалуста в личку. Спасибо !
-
А вы имеете право на бесплатную страховку как обладатели рабочей визы, платная она для тех, у кого студенческая виза