cottage cheese
-
Ок, дамы и господа, презентую мой новый кулинарный изыск. Запеченный какмамбер с habanero pomegranate jelly и грецкими орехами…. Мммм… Конкурс #закуска
-
За боржоми они поехали в Мейпл ридж 😱😱 У вас за домом продается 😂😂
-
Сорри, что вовремя не отвечал - был занят ужином с канадскими друзьями.
-
Вибачте, але запросіть до себе велику кількість людей за сучасними цінами. І загалом, цінуються відкриті двері і відкрита душа. Можливо, люди витратили останній долар, щоб запросити до себе і зробити вечерю. Ні вам, ні мені їх судити. А лише бути вдячними гостинності. Бо наступного разу - наша черга запрошувати до себе. І сарказм тут дуже недоречний.
-
Я поняла, что вы просто немного удивлены еде на тарелках. По нашему удивлены) Ещё не перестроились под местные обычаи) Это у нас "раз пошла такая пьянка, режь последний огурец" На стол достается все и из холодильника и из погреба и по шкафчикам можно поскрести)
-
Стіл українських ньюкамерів. -салати: салмон під шубою, мімоза, Олів’є, салат зі свіжих овочів; - рис, картопля пюре; - закуски: бутерброди з червоною рибою, морква по-корейські, кімчі, мариновані огірки; - індичка, риба смажена, смажені ковбаски; - на десерт: торт 😉 Конкурс #праздничный стол
-
До досвідки: це не квартира. Це common space в будівлі. Ще, поживши в Канаді, ви зрозумієте вислів “house rich, money poor”. Це коли за останні гроші та борги люди купляють нерухомість, щоб утриматись в Ванкувері. І потім дуже небагато лишається на все інше. Такими ми були, такими є наші діти. Це сувора реалія. І не вам нас судити. Якщо є у вас можливість - запросить когось до вечері.
-
Ну, звісно трохи здивована. Да нормально все. Ну люди так їдять. В кожній країні свої звичаї. Це нормально. Ми були в гостях у китайців, у канадців, у українських канадців. Скрізь по-різному. Все Ок. Головне: спілкування та доброзичливість. 🥰 Атмосфера та компанія.
-
Да, я много об этом наслышана была) Ещё до приезда сюда. Да и стоит посмотреть на ланч-боксы детей. Но это просто другие традиции, надо привыкать. Наши хозяева дома допустим, китайцы, очень много всего приготовили на ужин перед отъездом. Постарались от души. Все разные и это здорово)