cottage cheese
-
Котлетка с пюрешкой☺️
-
Коли іде сніг і організм хоче чогось калорійного 🤪( капуста для «очищення совісті» ))))
-
Мне вот блин очень не хватает маринованных помидоров к плову(( Пока нигде не попадаются на глаза.
-
Ой, у нас тоже это постоянно) И муж такой же. Только обсудили что нужно купить, про рис поговорили на плов. Приехал домой, всё купил, а рис нет🤣 Оделся пошёл опять😁
-
Ми ходили зі списком 😁😁😁 Бо в нас теж саме )))
-
Думаю могут быть) Но когда муж бывает в подобных магазинах, я про помидоры забываю 😅
-
Ми в Сієтлі знайшли дуже смачні в Українському супермаркеті , може тут теж є ??? У наших маркетах ???
-
Молоко смачне , взяла зелене бо в ньому найвища жирність 👍
-
Знайома ситуація ))) Я так вчора за авокадо ходила , добре хоч молока купила ))
-
Это какой рис?
-
Такой
-
В мене настрій їсти Олівʼє 🍾🥂 , пити шампанське і дивитися якусь гарну комедію . Але де ж його взяти ??))) Це тільки в мене сьогодні «жор» чи ще в когось ??😁
-
Первое заседание клуба здорового питания отложено до конца снегопада 😂
-
Егермастер 😍😍😍
-
Не только у вас
-
Думка піти гуляти такою погодою була цікавою … Безглуздою але цікавою 😁😁😁 Тепер шукаю супермаркет , куплю майонез і горошок , зроблю Олівʼє , а худнути почну як сніг розтане
-
Могу поделиться рефералкой на месяц бесплатного тренажерного зала)
-
Дякую , Аліса , нема коли 🤪🤦♀️ Сесія почалася … Я за ікрою не можу доїхати а ти про спорт 😁
-
Ходьба по снегу тот еще воркаут, а еще как то решила с коляской погулять. Мммм, незабываемые ощущения )))
-
Мне кажется от двух таких прогулок можно начать худеть 😁
17 Feb 2023, 02:23
15493/45295
about an hour ago