cottage cheese
-
Ну вот отсюда и дальше мои фотки, потом ещё приезжал, там добавилось всякого. Можно поиском по словам Фрешко, Мейпл ридж найти или просто фотки в галерее чата почитать, я с ценниками все фоткал. Рошена там много было и харьковская бисквитка есть. t.me/lovecottagecheese/24366
-
І тазік Олівʼє:
-
Залишки пирога:
-
Пиріг як завжди сфоткати не встигла 😂
-
А у нас сьогодні був пиріг з ревенем, суп з сочевиці з фрикадельками та гьодзи
-
Ну ця у вас також All purpose. Мені не подобаються млинці з муки для cake & pastry. Вареники з неї ідеальні, тісто можна зробити тоненьке , щоб аж світилося, а от млинці кращі з all purpose.
-
Дякую так муку я теж взяла Робін Гуд 👍
-
На 1 літр молока 6-7 яєць, пів ч.л солі, 100гр цукру (можно і більше для солодших), 100 гр олії. Рецепти у нас +- всі однакові, тут питання більше стоїть в сортах канадської муки. З муки для тортів млинці твердо ваті. Мабуть занадто тонкий помол . У мене найкращі виходять з простої муки Робін Гуд. Можливо хто порекомендує кращу ?
-
0,5 кипятка - это помимо 500мл молока?
-
Дуже дякую, інгредієнти як у моєї мами, от тільки пропорції я забула. Дякую величезне🙏👍❤️
-
Готовлю по этому рецепту уже много лет: Молоко - 500мл Яйца - 3 шт Мука -280 гр Сахар - 2 столовых ложки Соль - 1 чайная ложка Растит. масло - 3 столовых ложки Слив масло В миску разбить яйца, добавить соль и сахар, влить 200 мл молока. Перемешать. Добавить муку, влить остальное молоко. Перемешать. Если добавить в тесто 0,5 стакана кипятка, блины получатся нежными. Влить растит. масло, перемешать, дать постоять минут 20
-
оо, такие у вас? ого, 15 килограмм