cottage cheese
-
No frills
-
😂😂😂
-
То радійте й точно його не їжте, людина показала, що кекс не смачний, так би вона його доїла 😂
-
Думаю теперь точно не захочется долго 😬
-
-
Не знаю куда поделиться кроме этого чата 🙈 заказали доставку из Макдональдса и приехал кекс надкусанный 🙄 от Канады не ожидала такого
-
Доречі, я взяла філе о фіш, його в Україні брала. Так от, зазвичай треба їсти над клробочкою, бо він великий, велика риба, соусу достатньо, і двома руками тримаєш його, бо вивалюється😁. Тут він в 3 рази менше, рибка така суха, не смачна, без смаку риби. Може, то тут у нас в містечку так. Але вже більше експерементувати нема бажання :)
-
Щось таке старший замовляв:), сподобалось йому.
-
Ну, домашні то звичайно найкращі! В Wendy’s мені подобається Spicy Asiago Chicken Ranch.
-
Наш середній теж все викидає:). Так, треба запросити фотки бургерів з України :)))
-
Тут Вендіс поки подобається більше. А взагалі, роблю дома:) - булки жарю, котлетки, всі інгрідієнти в купки окремо. І кожен робить свій бургер, з тим, з чим хоче. І дешевше набагато, і смачніше:).
-
Любителям бургеров - обязательно попробуйте Uncle Burger в A&W. Его всегда под заказ делают, так что он всегда свежайший. Блин, вот теперь и мне бургера захотелось. А я ведь на диете.
-
Я к сожалению люблю Макдональдс . В какой бы стране не была, всегда куплю там что то . Размеры булок, картошки все одинаково . По стандартам . У меня сын огурцы и в Украине вытаскивал 🤣 что тут что там 1-2 огурца .
-
В Україні він в 3 рази більше, більше огурчиків, всього більше. А це якась лєпьоха🙈. Ми не хорчуємось в макдональдсі, лише інколи балуємось. Але за це віддати 33 бакси😵💫. Було 5 бургерів, 2 картоплі та 3 напої. А картопля, наче мило на смак
-
Возможно в Украине вкуснее из-за химических усилителей вкуса, как вариант. К слову, Макдональдс - это не еда. Мужик один даже суд выиграл доказав это. Котлета состоит из кожи, хрящей и костей, мяса там нет. Больше чем хрящей там только химии. Положите его на полку на год и он будет таким же