cottage cheese
-
Так, чим більше шкіра, тем легше з нею працювати. Вона знімається досить легко - я навіть ножем не користуюсь. Треба щоб риба буда трохи підморожена - тоді легше. Я якось зроблю відео, як руки дійдуть 😃
-
Ні не потрібна , а ви знімаєте шкіру коли ще не нарізана риба?
-
Ось, дивіться пару прикладів під рукою
-
Темна - це лосось. Tanned in black tea. Я не знаю, як tanned перекласти - це процес обробки. Дуже тонка і м‘яка вийшла, то мабуть чобітки онуку знов зроблю. А світла я навіть не пам‘ятаю що то за риба була - мені хтось шкіру віддав. Вона tanned in gull oak, тому майже натуральний колір. Тонка стрічка, тому ще не придумала що з неї зробити.
-
Треба буде десь пошукати. Я жахливо неорганізована щодо фото своїх виробів, мене завжди батько за це сварив! 😂
-
Thanks for making me trust in your company after investing $4,000 in Bitcoin and got my profit of $40,000 plus in 24 hours on my block chain. I can't stop investing in Bitcoin and would love to recommend Mr MARK WILSON. You can join his telegram channel via the link below t.me/profitmatio
-
Привіт! От мої перші канадські українські пасочки😋
-
Використовувала форми від консервів, легко виймати, без проблем:)
-
А о це мої
-
А паприкиуватись. Інша мука, інші дріжджі, особисто мені треба було прилаштуватися
-
Теж саме. Перші вийшли цегляна гидота
-
Так, я теж тісто корегувала. Пекла добу, бо воно щось погано нпідходило, виправляла тісто (шкода ж продукти). Але тепер зрозуміла, як краще його зробити. Була й думка, що в духовці не виростуть, і буду викидать.
-
Теж погано росли , але вийшли такі як на фото і мягкі, одну ввечері попробувала , кортіло дізнатися які на смак,не такі як у дома виходили, але не погані😁😁😁
-
А мої цього річні перші Канадські такі, все експеремент не було форм від консерв взяла, не було цукорпудри йогуртом верх намазала. Думала не пекти , але ввечері якось надумалося що було під рукою з того зробила. В дома в Україні подумали, що я їх купила бо нікому не казала, що буду пекти😁типу вирішила потренуватися перед українським Великоднем.