cottage cheese
-
Сьогоднішня вечеря. Треба було щось швидко, бо я помидорною розсадою увесь вечір поралась. Лосось в духовці, 12 хвилин.
-
О, цікаво! Дякую! Будемо стежити за ними:)
-
Зелененькі - це мабуть самочки Anna Hummingbird. Зелененька з рожевою голівкою - це самець Anna. А цій новенький - це мабуть Rufus. Anna тут цілий рік мешкають, а Rufus на зиму на південь літає. Самці дуже територіальні. Вони не тількі інших колібрі ганяють, а і більш великих птахів - навіть яструбів. Наш хлопчик теж дуже територіальний. Ми хвилювались, що з таким характером ніколи собі пару не знайде - а ні, знайшов собі дівчину пару років тому 😂
-
Якщо помідори - то їм до другоі половини травня десь чекати, треба щоб ґрунт прогрівся. Зараз навіть для картоплі холодно. Я чекаю на наступний тиждень, трохи тепліше має бути.
-
В мене розсада вже готова до висадки, а погода щось не дуже. Чекаю, коли можна буде
-
Виглядає шикарно! Ну як же ж прикро за алергію… 😭
-
Ось це зараз помідори на веранді.
-
В мене свій город є - я вже давно в Канаді. Але також на веранді зараз помідори, і ось розпочала огірки для веранди.
-
А де висаджуєте помідори на городі?наші люди завжди люблять щось садити .Я в Україні на балконі садила чері помідори, а моя мама умудрилася огірки з розсади посадити на балконі і вродили огірки не багато, але були😁