cottage cheese
-
Лосось с тимьяном и все, что прилагается
-
Перед переїздом я додалася в тг групи Оттави, Онтаріо, Гамільтона. І от, чесно, наші групи (Ванкувер-чат, творожний) - унікальні! Купа корисної інфо, срачі по п’ятницях, приколи, творожний чат - взагалі, найкращий! Дякую Паші (головному адміну), адмінам, і всім нам. Унікальна атмосфера 🥰 💙💛
-
Поищите рядом с вами Ями маркет- русский супермаркет. И добавьтесь в телеграмм в группу - вам все там подскажут t.me/toronto_toronto
-
Ціни. Приблизно як в Ванкувері. Дещо дешевше. Дещо так само. Олія оливкова з конем 16-18 кад, в Ванкувері останній раз бачила 26.99. Гречку знайшла зелену і дорогу. Але не втрачаю надію 😉 Творог знайшла, нууу, більш- менш можна їсти, але в Волмарті в синій упаковці - не знайшла. І, до речі, дякую за пораду у виборі кастрюль. Знайшла зі знижкою 🥰🙏 Ну і перший шок. Пішли отоварюватися в місцевий t&t, хоча називається food nations. Нагребли продуктів як ви (послідовники Костко 😉), на касі - оплата кеш або дебіт карткою. А у мене нічого з цього 🤯 дебет не ношу з собою. Кредитка і все. Укр карткою теж не моєжу розплатитися. Тількі international. Аж розгубилась, але додумалась, що можна зняти кеш в банкоматі. З 4го разу зняла. Ну це був шок після Ванкувера. Магазин в центрі міста. Жителі. Дуже, Дуже мало азіатів. Якщо бачила, то і не китайці. Індуси та афроамериканці ( Ефіопія, Ямайка, канадці.
-
Всім привіт 😉 і смачного тим, хто вечеряє. Оскільки в «моїй» Канаді вже 23:00 😉 Отже, як і обіцяла, подробиці. Ми (я і малий) переїхали в місто Гамільтон, провінція Онтаріо. Пройшов рік як я працюю віддалено в науковій лабораторіі, яка як раз і розташована в Гамільтоні. Це місто знаходиться годину їзди машиною від Торонто. Жили в тимчасовому помешканні, шукали квартиру. Вийшла на наших дівчат в YMCA. Допомогли з пошуком. Зорієнтували по документах, школі та т.п. Зняли 1бед за 2к в 6ти поверховому будинку (конд, опалення, вода вкл), ел - додатково. Є джим. Спільна пральня. Чесно кажучи не готова була до чогось спільного 🤦♀️😉 але хоча б чисто все та охайно (бо бачили такіііі варіанти 🤯🤪) Місце тихе, спокійне, в 15 хв від даунтауна. Даунтаун - жах. Здається гірше, ніж наш в Ванкувері. Проїзд в автобусі 2.70, діє 2 години. Проіздний можна завантажити в гаманець на телефоні (зручно).
-
Главное не что, а как 😂🔥
-
Кто там спрашивал за Тан. Купил в афганском магазине. Это очень вкусно.