cottage cheese
-
Это очень кучно. Называется кислый суп. В переводе с вьтнамского. Очень похоже на наш зеленый борщ.
-
Соседский ужин на крыше)
-
тоже на нюх пришли?)
-
всё, один пельмень?))
-
У нас тоже, но только сегодня
-
У нас в тілі діє просте біологічне правило: те, що не використовується - атрофується. Воно стосується усіх систем та органів. Організм дуже заощадливий та не буде підтримувати високий рівень спроможностей без потреби. Тому мозок також необхідно постійно навантажувати, особливо після 40 років. Це дозволить забезпечити гарні когнітивні спроможності у старшому віці, а також подовжить строк життя. Тут ми всі у виграшному положенні завдяки міграції - нові мова, культура, сфера діяльності.
-
Я думаю, що "м'язи" було використано як найпростіший приклад у переносному значенні. Власне як щось, що потребує тренування для гарної форми. Я також маю профільну освіту і досвід роботи з людьми похилого віку😉. Ті з них хто живе в колі дім-город-магазин дуже швидко втрачають когнітивні функції та вмирають. Ті з них хто продовжував працювати, займаєтися громадською діяльністю чи іншими інтелектуальними активностями - мали значно кращий стан здоров'я та довше життя.
-
Странно, у меня эти дни все нормально было, хотя обычно очень чувствительна. Все погодные/природные качели - мои. Сейчас вот только вроде бы начинается головная боль, но я не выспалась, может с этим связано. Надо на работе вводить оплачиваемый обеденный сон.😴