cottage cheese
-
І вам доброго ранку😉 🩵💛 Гарного дня‼️🌞
-
Если кто-то любит сухофрукты и персимоны, то в в hmarket появились сушенные персимоны. Мне как любителю и первого и второго очень понравились. Раньше не пробовала и не встречала.
-
maps.app.goo.gl/nJUm1pZhmumpt2Xc9?g_st=ic
-
Повезло)
-
рецепт в студию) похож на чизкейк Сан-Себастьян
-
Мои устрицы точно были раз в пять лучше. Но место романтичное )
-
Что делаю по-другому, так это разделяю белки от желтков и взбиваю до пиков, тогда реально прямо воздушный☺️🔥
-
Ой, я уже писала неоднократно☺️ Сейчас поищу и скину. Да, он реально похож на чизкейк Сан-Себастьян, только проще продукты‼️🔥
-
Оля, умоляю напишите рецепт. Можно в личное. Можно сюда. У меня ребёнок просит – а я забыла как делать. Можно конечно в интернете посмотреть – хочется проверенный рецепт. Заранее спасибо
-
я тоже с запросом на рецепт. Пожалуйста 😊
-
«По желанию трудящихся» 😍рецепт лінивих вареників Дівчата, думала, що в мене є рецепт, але не було 😉 Тому по пам’яті. Розтерти з цукром одне яйце. В цей раз я взяла 250 грам творога. Потім додавати борошно «на глаз» до консистенції, щоб із тіста зробити «ковбаску». Порізати «ковбаску» на шматки бажаного розміру. В киплячу підсолену воду (багато води) кидаєте частину вареників. Я кидаю так, щоб покрили дно каструлі (не багато). Почекати поки вони вспливуть, ще 1-2 хвилини і дістати шумовкою в іншу ємність, додати вершкового масла, перемішати, щоб були в маслі та не злиплися. Смачного 😋🥰
-
Щодо борошна. Тут воно якесь … навіть не знаю як описати. Густіше чи що, не таке повітряне. (Навіть і після просівання). Тобто, наприклад, якщо в мене за рецептом написано 2 стакани борошна, то місцеве я додаю 1.2-1.5 стакани, бо тісто виходить дуже туге, якщо дотримуватись рецепта.