cottage cheese
-
«По желанию трудящихся» 😍рецепт лінивих вареників Дівчата, думала, що в мене є рецепт, але не було 😉 Тому по пам’яті. Розтерти з цукром одне яйце. В цей раз я взяла 250 грам творога. Потім додавати борошно «на глаз» до консистенції, щоб із тіста зробити «ковбаску». Порізати «ковбаску» на шматки бажаного розміру. В киплячу підсолену воду (багато води) кидаєте частину вареників. Я кидаю так, щоб покрили дно каструлі (не багато). Почекати поки вони вспливуть, ще 1-2 хвилини і дістати шумовкою в іншу ємність, додати вершкового масла, перемішати, щоб були в маслі та не злиплися. Смачного 😋🥰
-
Щодо борошна. Тут воно якесь … навіть не знаю як описати. Густіше чи що, не таке повітряне. (Навіть і після просівання). Тобто, наприклад, якщо в мене за рецептом написано 2 стакани борошна, то місцеве я додаю 1.2-1.5 стакани, бо тісто виходить дуже туге, якщо дотримуватись рецепта.
-
Дуже дякую за рецепт, Оля!
-
Мука тут дійсно відрізняється від нашої чи європейської, при тому значно. Можна починати спроби з all purpose, і якщо занадто густа, спробувати white (bread flour ще густіша буде). Anita’s Mill добрий бренд, хоча і відносно дорожчий. Ще на ліниві вареники можна спробувати італійську муку, 00.
-
Ось вчора назбирала goji berries. Перший врожай цього року, буде ще.
-
Ой класс. Варенье?
-
Да, будет варенье. Но надо еще насобирать, пока что мало
-
У нас дома ☺️
-
Благодарю вас 💕
-
Доброго воскресного дня! Ricky’s Grill, Schoolhouse Street, Coquitlam
-
Согласно ценнику, это свиная лопатка... Но я не мясник, я переводчик 🤣
-
Это можно есть?
-
так, я почитал, это еще называют свинушками и они условно съедобные, так что если нет человека который знает как из готовить я бы не рисковал