cottage cheese
-
Загалом за межами просторів колишнього СРСР як такого солодкого та напівсолодкого вина немає. Традиція солодких вин народилась на кримських мускатах та грузинських традиціях виноробства. Є виключення: венгерський Tokaj (він тут є, можна знайти за доступними цінами і він як раз буде схожий на напівсолодке; той що дорогий, $60 за пляшку - той солодкий). Франзузський Saturneau (дорогий і солодкий). Тут ще є місцевий Iced Wine - його відкрили помилково, коли врожай попав під мороз, але все ж таки вирішили зробити з нього вино. Воно також солодке. А так спробуйте Pinot Grigio, місцеве, австралійське або італійське.
-
Я купувала в TNT
-
Вот подписываюсь под словами. Ice wine местный пробовал. В итоге развел в пропорции 1:1 с пино гриджио. Потому что его пить не возможно. Чистый сахар. Пино гриджио берите европейское или Австралия. Из южной Америки не берите - у них там другие сорта винограда, вино более кислое.
-
Iced Wine пьют на десерт, махонькими бокальчиками, как и port. Я как то в одиночку уложила бутылочку Saturneu (махонькая она). Потом утром голова болела от такого количества сахара.
-
Мне тут еды завезли, что мне не одолеть. Может кому ннада? В районе Edmonds skytrain station.
-
То просто ваш суп з курки категорично відмовляється приймати в себе лаврове листя . Також він проти того , щоб в нього добавляли чорний та духмяний перець . Тому , що ці спеції псують смак курячого бульйону . Сіль , морква та цибуля ,можна пару зубчиків часнику ,все цілком ) , це те ,що потрібно для лапші з куркою . Картопля також погіршує смак . То ж не зря від вас лаврушка заховалося. Попробуйте , не пожалієте.