cottage cheese
-
Просто в кип’яток на пʼять хвилин. Ми купували в сейфвеї, готували в киплячій воді 2 хвилини, а потім 3 хвилини на сковорідці з вершковим маслом і часником. Було смачно.
-
Напишіть, будь ласка, хто знає, де у Ванкувері та околицях можна придбати щавель? Дякую! :)
-
Дякую, буду пробувати 😁
-
Я в сейв он фуд бачив щавель в банці
-
Ми в Галіфаксі купували готових лобстерів і просто занурювали їх в кип‘яток на 10 хв. У воду додавали ще сіль, перець горошком і лавруху. Бо вони варять їх на пару і вони виходять сухі. Потім витаскували і коли їли лобстерів, деколи м‘ясо макали в бульон. Це просто смакота, спробуйте. Це наш рецепт з бакинських креветок (тільки без пул бібер, ми його теж додавали, а тут в Канаді не знайшли). А якщо живих, то їх варили в океанській воді. Просто я не знаю, наскільки солона вода в Тихому. З Атлантики було саме то👌🏻
-
Мій обідній натюрморт
-
Оо, дякую дуже!
-
Ми теж таку беремо. Але щось мені вона як з порошком. Ми їмо до чаю та кави, і коли залишається небагато, то вона як з мілкуватим піском. Але вона найдешевша🤷♀️