cottage cheese
-
Так! Ну, зазвичай там вітер і йти до самої води прохолодно. А тут такий кайф:)
-
Краса)
-
Якщо хтось туди буде їхати, пишіть, підкажемо, за компанію зʼїздимо:)
-
Сьогодні просто неймовірно тепла! Я навіть купалась:) Чоловік 4 рази! І вітру не було
-
А какие сливки ??
-
Мої дослідження кефіру 😉 Оскільки ввечері я завжди п’ю стакан кефіру, то звісно я без нього «жити не можу»🙂 Отже, кефір Avalon- кислиииий, пити неможливо, підходить для млинців та вареників. Кефіри Olympic та Biologique- норм, пити можна, не жирні. Не люблю кефіри з солодкими добавками, а-ля питний йогурт, то ці мої фаворити. 🙂 Ціни: Avalon ~$11 за 2л, Olympic за рік подорожчав ~$12.5 (рік тому був ~$11), Biologique ~$5-6. Знаєте інші смачні кефіри - поділиться інфо 😉 Дослідження тривають 😉
-
В Костко кефир попробуйте.
-
Вот ещё в суперсторе кефиры
-
В костюмах серфери, в будь-яку пору року, і не холодно. Я не скажу, скільки градусів, але я і в озерах не дуже купаюсь:), а тут тепло. Пишуть, що сьогодні 13,2 градуси. А зазвичай 16. Але здавалося тепліше. Це не море, не прогріється до 20. Але хвиля довга, пісок гарячий, то на мілині взагалі тепла вода
-
Если не трудно, сфоткайте пожалуйста какие вы берете, тк я и в тнт брала и мне какие-то то дико сухие, то суперсладкие попадались (
-
Реально! Ми минулого року були в вересні, вода для мене була дуже холодною. Мої всі плавали. Для дітей були серби з костюмами та тренер. То вони не вилазили. Наш середній за день став на серф! І йому в кайф! Коли лежиш на піску, то пече, жарко, йдеш до води - зазвичай вітер. Треба йти швидко:))). Але зараз приємно на берегу! Взагалі, це відчуття на берегу океану - то непередаваємо, запах, звуки хвиль, звуки життя та спокою. Це як ліки від всього! І ти просто намагаєшся зловити кожен звук, запах та кожну картину!
-
Спробуйте ще цей: Walmart. В міру кислий, густий як домашній. Моїм любителям кефіру з домашнього молока сподобався