cottage cheese
-
thefoggybean.com/products/happy-camper-5lb-bulk-bag?variant=9761576323 21 за 454 гр - недешево 🥲
-
Я искала как раз, чтобы не кислый. Цену точно не помню, на сайте есть, одинаковая на все виды. Я взяла кемперс лайф вроде за 21 бакс за 500 гр
-
Буду в следующий раз ехать могу кому-то зерна прикупить, чтобы доставку не платить 😅
-
Про кофе - не ходите в Тим Хортонс, Старбакс. Просто дофига крутых кофеен, что-то сетевое, что-то нет. Мой топ в порт муди: maps.app.goo.gl/87GPEhvrd445SiMKA?g_st=ic И JJ Bean Дома кофемашина и я наконец-то нашла тут вкусный кофе в зернах от foggy bean. Еще говорят, что от 49 параллели вкусный кофе😄 У фогги Бин есть еще кофейня, но она на острове 😄
-
Є такі йогурти, що їсти неможливо - хімічна сполука. Зараз актівію взяла, але теж не дуже по складу. Олімпік дітям за смаком не зайшов, він як з порошком всередині чи щось таке. Органолептичні якості не сподобались, тому не беру. Данон тут ще не брала. Досвід в Україні такий, що то не найкращій йогурт. Немає тут такого вибору. Дома їжа корисна, здорова, дивишся на склад - ніяких гумів і гамів 😀, обираєш жирність, яка тобі підходить, строк придатності не такий безкінечний, як у продуктів на прилавках тут. Чого стоїть Яготинський, наприклад. Блін, все пішла ридати😭
-
Я на работу делаю стакан на 550 мл. И пью его почти весь день. Так же и муж . И знаю очень многих , кто так же делает. Про питание детей. Все канадские семьи с детьми с кем мы дружим , вообще не дают детям сладкую воду, соки и т д . Дети пьют только воду простую. Питание - аналогично, никаких чипсов, тонны сладостей. Все очень по правильному. Они очень удивлены , когда приходят в гости и видят на столе пиалу с конфетами и печеньем. Говоря, что мы сладкоежки. Хотя ставлю ее по привычке. Дочка может раз в два дня схватить конфетку одну
-
Каву ми пʼємо лише свою. Малий в 16 років ice coffee почав купувати, але то сезонне. І йому б троньки жиру не завадило наростити. А так додому купили ріжкову кавоварку - перша покупка після матрасів 😂. І на роботу я купила собі таку ж. Каву беру на тиждень, мелю в Bulk Barn. Чоловік брав з дому в термос пару порцій, бо отой місцевий напій нічого спільного з кавою не має на мій смак.
-
Підтримую. В Україні куряче стегно розміром з долоню дорослого чоловіка, а як спечеш - стає вдвічі менше, а тут якось такого нема. Я не кажу, що тут органік все, проте тут працює закон. Якщо на прилавку сир - то він з молока, а не з пальми. Бо якщо хтось зробить контрольну закупку, протестує і знайде щось, чого там бути не повинно, то власник такого бізнесу пошкодує, що навчився читати. А в Україні просто дасть на лапу, аби «закрити очі» контролюючому органу.
-
Ех, в мене від продуктів тут дуже сильно підшлункова страждає🤷♀️ І відчуваю вплив. Щодо продуктів дома, то ми влітку брали молоко на дачі з-під корови. Сири і всю іншу молочку обирала за деякими показниками. І найперше, за строком зберігання і складом. Масло теж не все брали, тільки перевірене. Тут беру, яке є в магазині, бо доступні волмарт, ноуфрілс та сейв он фуд. А там вибору просто нема. Ось і зі сметаною викручуватись треба.
-
Ну насчет сыра не согласна. В том же костко есть большой выбор несъедобных сыров. Думаю, они как раз из пальмы и сделаны. Это не точно, но при расплавлении сыра образуется лужа из оранжевого жира. На натуральный сыр это не похоже совсем. И там же, в костко, есть отличные сыры, не вызывающие сомнений в их качестве.
-
Підшлункова дуже чутлива до стресів. Тому страждати може не лише від продукти, але і від постійного хвилювання. Бог свідок - нам всім є за що зараз переживати. Та культура харчування тут зовсім інша. Шефу була спекла пирога на ДН. То питав, чи маю я кулінарну освіту 😂. Хоча він знає, що моя спеціальність геть від цього далека.
-
Если говорить в целом о качестве продуктов - то скажу так: здесь надо очень внимательно подходить к выбору продуктов, в очень многих продуктах неожиданно есть сахар или крахмал. Многие «молочные» продукты в составе имеют сою и не имею молока. Я не могу сказать что-то типа вааааау, какие здесь все качественные продукты. Вовсе нет. Но совершенно точно скажу, что нормальные продукты здесь найти вполне можно. Но нужно немного приловчиться и внимательно читать состав.
-
Аннато барвник зазвичай фарбує в оранжевий
-
Та я знаю причину з підшлунковою… Стреси - то само собою. До приїзду стреси теж були не менші. Зараз дуже сумую за домом… І за продуктами теж окремо. Ось купила типу сардельок, так вони 21 долар, це жесть! Вони смачні, але з такою ціною не накупишся. Оті дешеві сосиски іноді беремо, але я їх не їм, вони смердять. Приготувала запіканку за рецептом, який перевірений на українському сирі, то вона якась розвалюха. Ну от як не депресувати, коли навіть їжа засмучує?