cottage cheese
-
Ех, в мене від продуктів тут дуже сильно підшлункова страждає🤷♀️ І відчуваю вплив. Щодо продуктів дома, то ми влітку брали молоко на дачі з-під корови. Сири і всю іншу молочку обирала за деякими показниками. І найперше, за строком зберігання і складом. Масло теж не все брали, тільки перевірене. Тут беру, яке є в магазині, бо доступні волмарт, ноуфрілс та сейв он фуд. А там вибору просто нема. Ось і зі сметаною викручуватись треба.
-
Ну насчет сыра не согласна. В том же костко есть большой выбор несъедобных сыров. Думаю, они как раз из пальмы и сделаны. Это не точно, но при расплавлении сыра образуется лужа из оранжевого жира. На натуральный сыр это не похоже совсем. И там же, в костко, есть отличные сыры, не вызывающие сомнений в их качестве.
-
Підшлункова дуже чутлива до стресів. Тому страждати може не лише від продукти, але і від постійного хвилювання. Бог свідок - нам всім є за що зараз переживати. Та культура харчування тут зовсім інша. Шефу була спекла пирога на ДН. То питав, чи маю я кулінарну освіту 😂. Хоча він знає, що моя спеціальність геть від цього далека.
-
Если говорить в целом о качестве продуктов - то скажу так: здесь надо очень внимательно подходить к выбору продуктов, в очень многих продуктах неожиданно есть сахар или крахмал. Многие «молочные» продукты в составе имеют сою и не имею молока. Я не могу сказать что-то типа вааааау, какие здесь все качественные продукты. Вовсе нет. Но совершенно точно скажу, что нормальные продукты здесь найти вполне можно. Но нужно немного приловчиться и внимательно читать состав.
-
Аннато барвник зазвичай фарбує в оранжевий
-
Та я знаю причину з підшлунковою… Стреси - то само собою. До приїзду стреси теж були не менші. Зараз дуже сумую за домом… І за продуктами теж окремо. Ось купила типу сардельок, так вони 21 долар, це жесть! Вони смачні, але з такою ціною не накупишся. Оті дешеві сосиски іноді беремо, але я їх не їм, вони смердять. Приготувала запіканку за рецептом, який перевірений на українському сирі, то вона якась розвалюха. Ну от як не депресувати, коли навіть їжа засмучує?
-
Я там купувала брі , пармезан, грюєр та бебібел дітям в школу. До жодного питань не було. Може ще руки не дійшли до «каки». А що в складі написано?
-
Я беру терту моцареллу в СС. В омлет, піцу, запіканку нам ок. Не фарбує і не тане на олію.
-
От хотілося б у місце, де є вибір😂 А то тут зовсім туго
-
Згодна. Знання сила. Зважаючи на багатонаціональний ринок, вибір тут чудовий. Читаю етикетки і запамʼятовую, що геть не подобається. 🤷♀️
-
О, якось додала сметану в блюдо, яке на сковорідці робила, то сметана тягнулася, як сир. Старший сказав, що синенькі з сиром були смачні 👀 А котедж чіз теж тягнеться, якщо плавити.
-
Так это правда? 😱 (*сарказм 😀). Мой знакомый тогда восклицал - Представь и это пьют дети! От полученной душевной травмы мы с тех пор покупаем органик молоко в два раза дороже. 😁 Многие знания многие печали. Про продукты, да нужно смотреть. В целом скажем так выходцы с бывшего СССР, по-моему наблюдению, больше фиксируются на еде и озабочены составом по сравнению с людьми тут. Но опять же это зависит..
-
Рекомендую! Як джем на тости, або до чаю. Мій би менший ложками їв.
-
Тут робота хороша🤷♀️